Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μέγα πλήγμα για τη «μεταρρύθμιση» του Κυριάκου Μητσοτάκη: Λήξη θητείας για 27(!!!) υπαλλήλους που υπηρετούσαν στο Πολιτικό του Γραφείο!

Με την απόφαση ΔΙΔΚ/5080/20−02−2015 (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 91/2.3.2015) έληξε η θητεία ούτε λίγο ούτε πολύ 27 υπαλλήλων τοποθετημένων στο Πολιτικό Γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί η «αναβάθμιση» της Δημόσιας Διοίκησης και η «Διοικητική Μεταρρύθμιση» απαιτεί μία ολόκληρη στρατιά ειδικών συμβούλων, ειδικού επιστημονικού προσωπικού, μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων. 

Γι' αυτό εξάλλου και ο ιδιαίτερα πετυχημένος θεσμός της κινητικότητας ολοκληρώθηκε στην πράξη με την απόλυση των σχολικών φυλάκων και τη διαθεσιμότητα των 50 οδηγών του ΥΔΙΜΗΔ (που μετακινήθηκαν αλλού για λίγους μήνες, αλλά εν τέλει επέστρεψαν στο ίδιο υπουργείο που η αξιολόγηση δομών του κ. Μητσοτάκη έλεγε ότι περίσσευαν, μιλάμε για μεγάλη επιτυχία). Και η κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών υπήρξε εν τέλει επιτυχημένη, αυτοί που έπρεπε να ευνοηθούν ευνοήθηκαν, και αυτό ήταν όλο το νόημα. Βέβαια λείπει ένα όνομα από τη λίστα των αποσπασμένων, αφού εξαιτίας του ντόρου απομακρύνθηκε νωρίτερα, φιγουράρει όμως άλλο όνομα που κάτι μας λέει έχει να κάνει με την άρση της οκταετίας (η οποία κατά την αρχική εγκύκλιο Μητσοτάκη για τον ίδιο νόμο ίσχυε!).


Δείτε τη σχετική απόφαση και χαρείτε για μια τελευταία φορά το επιτελείο του «μεταρρυθμιστή» υπουργού:


Το είδαμε: http://ask-athens.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου