Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοινώσεις Σ.Ε.Δ.Α. για το επίδομα των 176 €, παράταση ετησίων καρτών ΟΑΣΑ, αλλαγή αριθμού βιβλιαρίου ΤΥΔΚΥ & αφίσα για τις σημερινές εκλογές για το υπηρεσιακό συμβούλιο

Σας μεταφέρουμε συρραφή διαφόρων θεμάτων από πρόσφατες ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, με τις οποίες δίνονται απαντήσεις σε θέματα που έχουν μείνει αναπάντητα, όπως οι προσφυγές για τα 176€, αλλά και ενημέρωση για την παράταση για ένα μήνα των ετησίων καρτών του ΟΑΣΑ για το μετρό, και  την αλλαγή αριθμού μητρώου του βιβλιαρίου του ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ μετά την ένταξη στο ΙΚΑ, η οποία μπορεί να γίνει στα υποκαταστήματα που αναφέρονται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ εδώ. Σημειώνεται ότι δεν επείγει, καθώς στη συνταγογράφηση και τις ιατρικές επισκέψεις χρησιμοποιείται ο Α.Μ.Κ.Α. και όχι ο αριθμός βιβλιαρίου. Ενημερώνουμε τέλος ότι σήμερα είναι και οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, όπου μπορούν να συμμετέχουν και όσοι δημοτικοί αστυνομικοί παραμένουν σε διαθεσιμότητα και μισθοδοτούνται από το Δήμο. 


Σημείωση: Και επειδή στο Δήμο Αθηναίων δίνονται ερμηνείες που βολεύουν ορισμένες καταστάσεις, και επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί, η "Διοίκηση" θεωρεί ότι δύνανται να ψηφίσουν όλοι όσοι μισθοδοτούνταν από το Δήμο στις 30 Ιουνίου, άσχετα αν έχουν τοποθετηθεί προσωρινά σε άλλους φορείς... Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, αλλά για εμάς κάποια θέματα παραμένουν θέματα αρχής.


Σημείωση: Η ενημέρωση για τα 176 € προέρχεται από τον δικηγόρο του Σ.Ε.Δ.Α. και όσους προσέφυγαν με αυτόν. Δεν υπάρχει καμία περαιτέρω πληροφόρηση που να αφορά τις δικές μας προσφυγές.


Η αφίσα του Σ.Ε.Δ.Α. για τις εκλογές υπηρεσιακού συμβουλίου:
Αντί σχολίου: Η ψήφος είναι ιδιαίτερο σοβαρό θέμα, μην την χαρίζετε, και μην χαρίζεστε.... Και ας μην ξεχνάμε δυστυχώς ότι κάποιοι από αυτούς που θα ψηφίσουν σήμερα, αύριο θα είναι απολυμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου