Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πλήρης περιφρόνηση των κοινοβουλευτικών θεσμών από των Κυριάκο Μητσοτάκη: Απάντηση για γέλια στην ερώτηση Χρυσοβελώνη για την κινητικότητα των δημ. αστυνομικών

Ο ξεφτιλισμός της κοινοβουλευτικής διαδικασίας σε όλο του το μεγαλείο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ή ο υπουργός δεν έχει αντίληψη, ή εξακολουθεί να περιφρονεί και να εμπαίζει προκλητικά τόσο τους δημοτικούς αστυνομικούς, όσο και τους δημοκρατικούς θεσμούς και τους συναδέλφους του στο Κοινοβούλιο , πάντα με την ανοχή του προέδρου της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά.


Σας είχαμε ενημερώσει εδώ για την ερώτηση Χρυσοβελώνη (Ανεξάρτητοι Έλληνες) για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία και ανασφάλεια των δημοτικών αστυνομικών. Τα ερωτήματα ήταν σαφή και συγκεκριμένα:
  1. Πότε θα εκδοθούν τελικά οι νέες πράξεις μετάταξης των πρώην δημοτικών αστυνομικών σε φορείς υποδοχής των τόπων κατοικίας τους;
  2. Δεδομένου ότι, αν και σύμφωνα με το ΑΣΕΠ έμειναν κενές περίπου 190 θέσεις σε διάφορους φορείς από το 1ο πρόγραμμα κινητικότητας, γιατί δεν τις επαναπροκηρύσσετε για να καλυφθούν όσοι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί παραμένουν σήμερα «στον αέρα»;
  3. Σκοπεύετε να αποστείλετε εγκύκλιο στους φορείς υποδοχής σχετικά με τα υπηρεσιακά δικαιώματα των μετατασσόμενων υπαλλήλων (όπως άδειες) καθώς συχνά διαπιστώνεται διχογνωμία επ’αυτών των θεμάτων;»
Δείτε την «εμπνευσμένη» απάντηση του υπουργού, χαρακτηριστική της όλης αντιμετώπισης της διαδικασίας της κινητικότητας των δημοτικών αστυνομικών:



Σχόλιο: Η γελοιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο, αντίστοιχη της γελοιότητας των κυβερνητικών αποφάσεων για τον κλάδο μας και της όλης διαδικασίας, όπως αυτή έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα. Ελπίζουμε η κα Χρυσοβελώνη να επανέλθει με Επερώτηση, και να εκδώσει κάποιο δελτίο τύπου με την «απάντηση», από αυτά που δεν πολυπαίζουν τα χειραγωγημένα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου