Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Θ. Παπαδάκη, ΓΓ της Σ.Κ.Α.Υ.: «Καλύτερα να ξαναδημιουργηθεί η Δημοτική Αστυνομία, έστω και με λιγότερο προσωπικό»

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης, κ.Παπαδάκης Θεόφιλος, καλεσμένος στη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή» Εδώ Μακεδονία» στο πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι της Βόρειας Ελλάδας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV, ενημέρωσε για όλα σχεδόν τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, με κυριότερο το θέμα του ΣτΕ, τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, ιδιαίτερα στα περιπολικά οχήματα, τον αστυνομικό Καλλικράτη, τα πάρεργα, τη δημοτική αστυνομία κτλ.

Είναι πολύ σημαντικό οι Συνδικαλιστές μας, να εμφανίζονται συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με αυτόν τον τρόπο να προωθούν τα προβλήματα του κλάδου μας, είτε αυτά είναι εργασιακά, είτε θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως η υλικοτεχνική υποδομή, η έλλειψη προσωπικού από τις νευραλγικές Υπηρεσίες κ.α.

Βέβαια, είναι όντως πολύ δύσκολο για κάποιον να εμφανιστεί στα τηλεοπτικά κανάλια και ιδιαίτερα σε ζωντανές εκπομπές όπου υπάρχει διάλογος και ερωτήματα από δημοσιογράφους.

Θέλει να έχεις εξαιρετική και ολική γνώση του αντικειμένου της Αστυνομίας, να είσαι σύντομος και ευθύς, με σαφήνεια στις απαντήσεις σου.

Εμείς ήδη στη Σ.Κ.Α.Υ., στη προετοιμασία μας να αναλάβουμε τη Διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Απρίλιο, εργαζόμαστε εντατικά πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ώστε όλα τα μέλη μας να έχουν τη δυνατότητα και να μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε τέτοιες τηλεοπτικές συζητήσεις και με αυτό τον τρόπο να προάγουμε και να επιταχύνουμε την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως Σώμα.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα της εκπομπής. Αναφορά στη Δημοτική Αστυνομία γίνεται στο τέλος της συζήτησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου