Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Και στο τέλος, η Εύη (Χριστοφιλοπούλου) τα… χώνει στον Κυριάκο (Μητσοτάκη)!

Ερωτηματικά αναφορικά με τη σχέση των δύο προσώπων που στελεχώνουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκαλεί η παρακάτω τοποθέτησή της Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, στο πλαίσιο συνέντευξής της, για τη συνεργασίας της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκίνησε την απάντηση πλήρως διπλωματικά: «Οι κυβερνήσεις συνεργασίας στη χώρα μας ήρθαν για να μείνουν και πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε σε αυτά τα νέα δεδομένα», είπε.

Μπαίνοντας στην ουσία, συμπλήρωσε ότι «η συνεργασία μου με τον κ. Μητσοτάκη είναι λειτουργική και ουσιαστική. Οι πολιτικές διαφοροποιήσεις μας ξεπερνιούνται με ειλικρινή διάλογο με κοινό στόχο τις ποιοτικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος».

Και πάνω που πιστέψαμε όλοι ότι τα δύο πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία, η υφυπουργός… μας έβαλε στη «θέση» μας: «Είναι, ωστόσο, φυσικό να υπάρχουν και πολιτικές διαφορές όπως στο θέμα της δήλωσης του κ. Μητσοτάκη για την περίοδο κατά την οποία η παράταξή μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία και «να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» όταν στην ΝΔ ανταγωνίζονταν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ασκήσεις λαϊκισμού». Προφανείς οι αιχμές, δεν νομίζετε; Ε, λοιπόν, φαίνεται ότι οι αποστάσεις μεταξύ Εύης και Κυριάκου δεν μικραίνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου