Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Π.Ο.Υ.Ε.Φ. προς Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων: Πρόταση κοινής διεκδίκησης ειδικού μισθολογίου στα Καταστήματα Κράτησης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ 
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)

ΠΡΟΣ:
- κ. Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Ε.)
- Προεδρείο Πανελλαδικού Συνεδρίου Ο.Σ.Υ.Ε.
- κ.κ. Διευθυντές Καταστημάτων Κράτησης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης
 Κορυδαλλός 08/07/2014
Αρ. Πρωτ: 647

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε σύσκεψη για κοινές διεκδικήσεις.

Κύριε Πρόεδρε,

Ενόψει του επερχόμενου ανασχεδιασμού του ενιαίου μισθολογίου που έχει καθιερωθεί με το ν. 4024/2011 στους δημοσίους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων στα καταστήματα κράτησης της χώρας, σας καλούμε σε κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. και της Ο.Σ.Υ.Ε. για τη διαμόρφωση κοινού συνδικαλιστικού αιτήματος για την καθιέρωση ειδικού μισθολογίου που θα αφορά τους εργαζόμενους στα καταστήματα κράτησης.

Θεωρούμε ότι οι υπάλληλοι των καταστημάτων κράτησης, παρέχουν ιδιαίτερη εργασία, διαφορετική από την εργασία που παρέχουν άλλοι κλάδοι του δημοσίου, τέτοια που να δικαιολογεί την διαφορετικότητα στην αμοιβή τους από τους λοιπούς δημόσιους υπαλλήλους, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τους Ευρωπαϊκούς Σωφρονιστικούς Κανόνες.

Είναι καιρός να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά για το καλό όλων των συναδέλφων μας, των υπαλλήλων των καταστημάτων κράτησης.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-Ο-          -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πηγή: http://www.poyef.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου