Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Παράταση της αναστολής διαθεσιμότητας κέρδισαν οι 3 δημ. αστυνομικοί του Δ.Πειραιώς - Αναβολή της κύριας δίκης καθώς εκκρεμεί η προσφυγή στο ΣτΕ

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ) για την παρέμβαση του δικηγόρου Πειραιώς κ. Παναγιώτη Σαπουντζάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky για τις αιτήσεις αναστολής δημοτικών αστυνομικών που είχαν κερδηθεί στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς. Σε νέα του παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού την Κυριακή 29 Ιουνίου, μιλάει για την εκδίκαση των αιτήσεων ακύρωσης των διαπιστωτικών πράξεων της διαθεσιμότητας των ίδιων δημοτικών αστυνομικών από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς. Εκδίκαση που δεν έγινε επειδή εκκρεμεί η απόφαση της προσφυγής που έχει γίνει για το ίδιο θέμα στο ΣτΕ, αλλά έχει ενδιαφέρον ότι δόθηκε από το δικαστήριο παράταση στην αναστολή που είχε ήδη χορηγηθεί. Δείτε τι λέει ο δικηγόρος για την αφαίρεση της μοριοδότησής τους για την πρόσληψη με γραπτό διαγωνισμό, την απορρόφηση των δημοτικών αστυνομικών το προσεχές διάστημα, τα διαφυγόντα έσοδα των δήμων κλπ.

Δείτε μετά το χρονικό σημείο 12:24 τη συζήτηση μαζί με το σχολιασμό, ή απευθείας την παρέμβαση του δικηγόρου μετά το 14:50.


Πηγή: Blue Sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου