Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Καμίνης στο MEGA: Κλιμάκια του Δήμου Αθηναίων με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινούν από αύριο ελέγχους - Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον κ. Δένδια

Στις προτεραιότητες και τα έργα του κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Καμίνης.
Καμίνης: Θα έδινα αντιδημαρχίες στην αντιπολίτευση, αλλά δεν το επιτρέπει ο Καλλικράτης

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ανέφερε ότι αύριο αρχίζει η συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. με το δήμο. «Θα επεκταθεί η ελεγχόμενη στάθμευση, κάνουμε και θέσεις για μοτοσικλέτες», είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι: «Πληρώνω κι εγώ το πρόστιμο. Όλοι απέναντι στο νόμο είμαστε ίσοι».

Ο κ. Καμίνης μάλιστα αποκάλυψε ότι δήμαρχος του νομού Αττικής του ζήτησε να σβήσει κλήση «και μαλώσαμε».

«Υπάλληλοι του δήμου και αστυνομικοί θα ξεκινήσουν περιπολίες για να επιβάλλουν πρόστιμα στην Αθήνα», συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας καταδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το κλείσιμο της δημοτικής αστυνομίας.

Αναφερόμενος στο θέμα του παρεμπορίου, είπε ότι από αύριο με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ., θα βάλουν ένα τέλος. «Θα συλλαμβάνονται οι παράνομοι πωλητές και θα καταστρέφονται επιτόπου τα προϊόντα», τόνισε ο κ. Καμίνης σημειώνοντας ότι πρέπει να «πιάσουμε τα παράνομα προϊόντα από τις πύλες εισόδου».

Ο κ. Καμίνης καλωσόρισε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο δημοτικό συμβούλιο και τόνισε ότι «Θα ήθελα να δώσω αντιδημαρχίες στην αντιπολίτευση αλλά δεν το επιτρέπει ο Καλλικράτης». Μάλιστα, δήλωσε αισιόδοξος για τη συνεργασία τους στην αναμόρφωση της Αθήνας.

Και υποστήριξε ότι θα γίνει το τζαμί στην Αθήνα και θα κλείσουν τα παράνομα στα οποία η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.



Δείτε το σχετικό βίντεο:



Αν υπάρχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή του βίντεο, δείτε το εδώ:


Συνάντηση Καμίνη- Δένδια για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ δήμου & ΕΛ.ΑΣ.


Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης θα συναντηθεί αύριο, Πέμπτη 29 Μαΐου, στις 12 μ.μ., με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, προκειμένου να υπογράψουν το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Αστυνομίας, που αφορά τις αρμοδιότητες μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου