Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου κ. Κουράκη με δημ. αστυνομικούς και σχολικούς φύλακες - Στήριξη και από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη

Συνάντηση με εκπροσώπους των δημοτικών αστυνομικών και των φυλάκων που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας καθώς και με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα, με επικεφαλής την κ. Σοφία Μακριδάκη εκ μέρους των δημοτικών αστυνομικών και τον κ. Δημήτρη Κατσουλάκη από την πλευρά των φυλάκων των δημοτικών κτιρίων, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΕΚΗ κ. Σωκράτη Βαρδάκη βρέθηκαν σήμερα στη Λότζια προκειμένου να ενημερώσουν εκ νέου το Δήμαρχο Ηρακλείου για το πρόβλημά τους.

Ο κ. Κουράκης, που συνεχώς βρίσκεται στο πλευρό τους, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα τους, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αίτημά τους για επιστροφή στην εργασία τους. Όπως είπε, τόσο οι δημοτικοί αστυνομικοί όσο και οι φύλακες λείπουν από ευαίσθητους τομείς της λειτουργίας της πόλης και γι’ αυτό είναι σαφές πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί τους ως την τελική τους δικαίωση.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ηρακλείου για τον αγώνα που έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα για να μη χάσει κανείς τη δουλειά του και τη διαρκή παρουσία του στις διεκδικήσεις τους.

Πηγή:  http://www.aftodioikisi.gr/


Συνάντηση Αρναουτάκη με δημοτικούς αστυνομικούς-σχολικούς φύλακες





Τη στήριξή του στους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου, και τους σχολικούς φύλακες που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας από την Πολιτεία, επανέλαβε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Αντιπροσωπεία εργαζομένων με επικεφαλής από τη Δημοτική Αστυνομία την κ. Σοφία Μακριδάκη και το Σύλλογο Φυλάκων Δημοτικών Κτιρίων Ηρακλείου Δημήτρη Κατσουλάκη επισκέφτηκε σήμερα στην Περιφέρεια τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, που διεκδικούν το δικαίωμα τους στην εργασία.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης Κρήτης ανέφερε ότι ο αγώνας των εργαζομένων είναι δίκαιος, και ότι θα είναι σταθερά δίπλα τους σε κάθε βήμα μέχρι την τελική δικαίωση τους από την Πολιτεία, με την επιστροφή τους στις θέσεις εργασίας τους.

Πηγή: http://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου