Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Νέο θέατρο από Σπηλιωτόπουλο: Ως δική του νέα ιδέα παρουσιάζει τα ήδη ψηφισθέντα περί δημοτικής αστυνόμευσης με το νομοσχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Τα ίδια και τα ίδια από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο (πρώην) κυβερνητικός βουλευτής αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στους π. Δ.Α. λέγοντας ότι θα συσταθεί ειδικό σώμα (μόνο στην Αθήνα;), με ειδικό σήμα και ειδική στολή, από τους π. Δ.Α. οι οποίοι εκτός από αρμοδιότητες καταστολής (!), θα ασχολούνται και με το παραεμπόριο καταστρέφοντας με..σπρέι (!) θα εκείνη την ώρα τα παράνομα εμπορεύματα που θα εντοπίζουν! Να σ' ενημερώσουμε για άλλη μια φορά Άρη ότι αυτό ίσχυε και τώρα και δεν είναι...πρωτοτυπία της Γαλλίας όπως λες. Για δοκίμασε όμως να πας με τα...σπρέι σου έξω από την πρώην ΑΣΟΕΕ πχ να καταστρέφεις εμπορεύματα και γύρισε μετά να μας πεις πόσα κομμάτια πρόλαβες να καταστρέψεις πριν αρχίσει ο πετροπόλεμος! Κάτσε πρώτα να εκλεγείς κύριε Άρη, διότι παρά την υπερπροβολή σου στα MEGAλα κανάλια, σε βλέπουμε λίγο χλωμό τελευταία!


Είπε και άλλα ωραία αυτή τη φορά για τους π. Δ.Α. Δείτε τα όλα στο video που ακολουθεί:



Αναδημοσίευση από: http://www.dimastin.gr/

Σχόλιο: Πού ήταν η Δημοτική Αστυνομία τα τελευταία 3,5 χρόνια διερωτάται ο υποψήφιος Δήμαρχος. Αυτό σημαίνει καταρχήν ότι υπήρχε Δημοτική Αστυνομία επί Κακλαμάνη, αλλά επί Καμίνη εξαφανίστηκε. Ανάξια σχολιασμού τα όσα λέει για δική του πρόταση που υιοθέτησε ο κ. Δένδιας,... Αναφέρεται σε παρεμπόριο στου Ψυρρή, το οποίο αποτελεί παρελθόν από το 2004, αλλά και στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, όπου όχι παρεμπόριο δεν υπήρχε τα τελευταία 3,5 χρόνια, αλλά ούτε μηχανάκι... Μάλλον ο κ. Σπηλιωτόπουλος απουσιάζει από την πόλη τα τελευταία 3,5 χρόνια τουλάχιστον και έρχεται τώρα να προσγειωθεί στο θώκο του Δημάρχου για να τη σώσει... Βοήθειά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου