Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Κινητικότητα: Πίνακες κατάταξης υπαλλήλων της ΓΓ Δημόσιων Έργων (Ανακοίνωσης 7/2013) από το ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ δημοσιοποίησε πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, στο πλαίσιο της κινητικότητας, που απέστειλε η διεύθυνση Διοικητικού της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Έργων του υπουργείου Υποδομών, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 7/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 3210)

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ΄ αριθμ. 7/2013 Ανακοίνωση) του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 129 του ν. 4199/2013 (Α’ 216), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι κατ΄ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992) όπως ισχύει, κατήρτισε πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας καθώς και πίνακα διάθεσης, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Δ/νση Διοικητικού του ως άνω φορέα. Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Δ/νση Διοικητικού του οικείου φορέα και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.

Για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα διατεθεί μέσω της κινητικότητας σε διάφορους φορείς και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι πίνακες κατάταξης και διάθεσης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάζονται για τις περαιτέρω ενέργειες στα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των φορέων υποδοχής, τα οποία είναι αρμόδια για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Ενιαίοι πίνακες διάθεσης, βαθμολογίας και κατάταξης


Πηγή: ΑΣΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου