Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Στοιχεία – σοκ στο Δήμο Αθηναίων για πλαστά δικαιολογητικά δημ. αστυνομικών (Ναι, στους κατά Μητσοτάκη αξιοκρατικότερα διορισμένους το 2010)!

Ο έλεγχος για τα δικαιολογητικά των δημοτικών αστυνομικών συνεχίζεται και συνεχώς προκύπτουν νέα στοιχεία που δείχνουν προσλήψεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη βάση ψευδών δηλώσεων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος«, οι έλεγχοι σε 60 από τους 350 δημοτικούς αστυνομικούς που εργάζονταν στο Δήμο Αθηναίων έδειξαν ότι οι πέντε είχαν πλαστά δικαιολογητικά εντοπιότητας. Σημειώνεται ότι στην προκήρυξη του διαγωνισμού του 2009 για την πρόσληψη δημοτικών αστυνομικών (που έγινε τελικά το 2010 λόγω εκλογών) η εντοπιότητα μοριοδοτούνταν με 7 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι προσέφερε σχεδόν τα διπλάσια μόρια σε σχέση με εκείνα που έπαιρνε ένας πολύτεκνος ή κάποιος που είχε πτυχία ξένων γλωσσών.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Και νέα... λαβράκια έβγαλε ο έλεγχος που γίνεται στα δικαιολογητικά των δημοτικών αστυνομικών. Εκτός από εκείνους που ήδη είχαν εντοπιστεί με πλαστά πτυχία ή άλλα δικαιολογητικά τώρα εντοπίστηκαν και άλλοι, στην Αθήνα αυτή τη φορά, με πλαστά δικαιολογητικά εντοπιότητας


Στην προκήρυξη του διαγωνισμού του 2009 για την πρόσληψη δημοτικών αστυνομικών που έγινε τελικά το 2010 λόγω εκλογών η εντοπιότητα μοριοδοτούνταν με 7 βαθμούς. Ήταν δηλαδή σχεδόν διπλάσια τα μόρια σε σχέση με εκείνα που έπαιρνε ένας πολύτεκνος ή κάποιος που είχε ξένες γλώσσες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία οι έλεγχοι σε 60 από τους 350 δημοτικούς αστυνομικούς που προσλήφθηκαν έδειξαν ότι οι πέντε είχαν πλαστά δικαιολογητικά εντοπιότητας.

Ο εντοπισμός πλαστών δικαιολογητικών επιφέρει ανάκληση διορισμού αλλά και υποχρέωση επιστροφής μισθών και επιδομάτων που έχουν καταβληθεί (το σχετικό ρεπορτάζ).

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος, newsit.gr, aftodioikisi.gr

4 σχόλια:

  1. Και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ!

    Το θυμάσαι αυτό έτσι; E ρε πως γυρίζουν οι καιροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς.

    Και αν είχες αναγνωρίσει τον εαυτό σου στους «γερμανοτσολιάδες», σημαίνει ότι μάλλον είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι πριν 1,5 μήνα είμασταν όλοι συνάδελφοι τωρα ; Τι άλλαξε τα παράνομα μόρια . Υπάρχει δικαιοσύνη που θ απαντήσει και τότε κάθε κατεργαρης στον πάγκο του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή