Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σε πρότυπη δίκη στο ΣΤΕ η διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών

Με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα εκδικαστεί η διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών, καθώς έγινε χθες δεκτό το σχετικό αίτημα. Η διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών έχει αρκετές ομοιότητες με αυτή των δημοτικών αστυνομικών και αναμένουμε με αγωνία τη σχετική εκδίκαση σε λίγους μήνες. Αίτημα για πρότυπη δίκη θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα και για τη διαθεσιμότητα των δημοτικών αστυνομικών, καθώς σε αυτή τη διαδικασία κατέληξε το Παγκρήτειο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών για τα μέλη του στο Δήμο Ηρακλείου.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32,  10675 Αθήνα - Κολωνάκι

ΘΕΜΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΠΡΟΤΥΠΗ ΔΙΚΗ
  Αξιότιμες κυρίες.
  Σας ενημερώνουμε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας  έκανε σήμερα δεκτό το αίτημά μας και εισάγει προς εκδίκαση στο ίδιο την πρώτη ομαδική αίτηση ακυρώσεως που ασκήσαμε στο Διοικητικό Εφετείο  για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης. Κατά συνέπεια, όλες οι λοιπές διαδικασίες εκδίκασης των  υποθέσεων που εκκρεμούν στο Διοικητικό Εφετείο και αφορούν τη συνταγματικότητα της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών αναστέλλονται έως την έκδοση της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της ανωτέρω πιλοτικής δίκης.
  Σας ενημερώνουμε με την ευκαιρία ότι συνεχίζουμε να καταθέτουμε νέες αιτήσεις ακυρώσεως και αιτήσεις αναστολής εκτελέσεως εκ μέρους των συναδέλφων σας για τη διαθεσιμότητα.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη της ομάδας των αιτούντων συναδέλφων σας που συντονίζετε.
                                  Με φιλικούς χαιρετισμούς

                           Δρ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου  
Πηγή: http://www.hellasedu.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου