Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από δημοτικούς αστυνομικούς - Συνάντηση αντιπροσωπείας με Μιχελάκη & Γρηγοράκο

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το μεσημέρι δημοτικοί αστυνομικοί. Οι περίπου 200 διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν από την πλατεία Καραϊσκάκη και κατέληξαν στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Γ. Μιχελάκη.

Σύμφωνα με εκπροσώπους των δημοτικών αστυνομικών, ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε θετικός ως προς τα αιτήματά τους, ωστόσο οι ίδιοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να λάβουν έγγραφες δεσμεύσεις για την ικανοποίηση των αξιώσεών τους.










Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/
Φωτογραφίες:  newsbeast.gr

Τρελό μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας λόγω αιφνιδιαστικής πορείας δημοτικών αστυνομικών

Xάος και μποτιλιάρισμα στους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας προκάλεσε η αιφνιαδιαστική πορεία δημοτικών αστυνομικών του Δήμου Αθηναίων οι οποίοι αντιδρούν στην κινητικότητα. Σκληρά δοκιμάστηκαν τα νεύρα των οδηγών που ακινητοποιήθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν την πορεία τους απο τα γραφεία τους στην Αγίου Κωνσταντίνου και έφτασαν μέχρι το Υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου.

Μόνο που δεν είχαν ενημέρωσει κανέναν για αυτή την κινητοποίηση, άρα η τροχαία δεν έλαβε τα συνήθη μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στους δρόμος του κέντρου.


Σκληρά δοκιμάστηκαν τα νεύρα των οδηγών - ΦΩΤΟ NEWSIT
Σκληρά δοκιμάστηκαν τα νεύρα των οδηγών - ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι δημοτικοί αστυνομικοί αντιδρούν στην κινητικότητα.
Οι δημοτικοί αστυνομικοί λένε όχι στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας - ΦΩΤΟ NEWSIT
Οι δημοτικοί αστυνομικοί λένε όχι στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας - ΦΩΤΟ NEWSIT

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελακη απο τον οποία ζήτησαν γραπτές εγγυήσεις για την μεταφορά τους σε άλλες υπηρεσίες ενώ ζήτησαν από τον Υπουργό να διευρυνθει η λίστα των φορέων που μπορούν να μετακινηθούν.
Οι διαδηλωτές έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου - ΦΩΤΟ ΝEWSIT
Οι διαδηλωτές έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου - ΦΩΤΟ ΝEWSIT

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου