Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Έγινε σήμερα (23 Σεπτέμβρη 2013) η "κηδεία" της δημοτικής αστυνομίας στην Αθήνα και μοιράστηκαν και κόλλυβα! (φωτορεπορτάζ)

Aνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ολοκληρώθηκε η πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κινητικότητα στο Δημόσιο.Την παράσταση έκλεψαν οι δημοτικοί αστυνομικοί που επιστράτευσαν μια νεκροφόρα, κράτησαν στα χέρια κηδειοστέφανα και μοίρασαν τσουρέκια στους αστυνομικούς.

ΦΩΤΟ NEWSIT





Λίγα μέτρα μακριά από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η αστυνομία μπλόκαρες με κλούβες των ΜΑΤ τους εργαζόμενους.

Οι διαδηλωτές μοίρασαν τσουρέκια της παρηγοριάς στους αστυνομικούς που τους έφραξαν το δρόμο.



ΦΩΤΟ ΝEWSIT
ΦΩΤΟ ΝEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT



ΦΩΤΟ ΝEWSIT

Με τη συμμετοχή 2.000 εργαζομένων ξεκίνησε η πορεία απο τα γραφεία της ΠΟΕ ΟΤΑ στην πλατεία Καραισκάκη.
ΦΩΤΟ ΝΕWSIT

Δημοτικοί αστυνομικοί της Αθήνας πένθησαν την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας με νεκροφόρα, κηδειοστέφανα και κηδειόχαρτα.
ΦΩΤΟ ΝEWSIT
ΦΩΤΟ ΝEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Από τα μεγάφωνα ακουγόταν η πένθιμη λειτουργία....
Μέλη του Δ.Σ. του Σ.Δ.Α.Α. κουβαλούν το φέρετρο

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην κινητικότητα στο Δημόσιο.
ΦΩΤΟ NEWSIT

"Ο κλάδος μας, που πλήρωσε το «μάρμαρο» της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και συνεχίζει να πληρώνει με τη διαθεσιμότητα-απολύσεις των 2.200 Σχολικών Φυλάκων και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, όπου 3.500 συνάδελφοι βρίσκονται στο δρόμο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει απαθής" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Πηγή:  newsit.gr , real.gr

«Κήδεψαν» τη δημοτική αστυνομία (Ρεπορτάζ στο zougla.gr)


Με τον δικό τους τρόπο επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας.







Με μία νεκροφόρα να προπορεύεται της πορείας τους, κάσες, στεφάνια και μαύρα ρούχα έκαναν την «κηδεία» της δημοτικής αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας. Στη διάρκεια της πορείας τους ενώθηκαν με δημοτικούς αστυνομικούς και εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία (σ.σ.: είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη), οι οποίοι διαμαρτύρονται επίσης για τη διαθεσιμότητα.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου φώναξαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και μία ώρα αργότερα αποχώρησαν.

(«Κήδεψαν» τη δημοτική αστυνομία)
(Στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση)





Η Βασ. Σοφίας παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα λόγω της κινητοποίησης.

Πηγή:  http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου