Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μίλησε ο Δένδιας! «Θα αξιοποιήσουμε τη δημοτική αστυνομία στην ΕΛ.ΑΣ.»

Στο ακέραιο θα αξιοποιήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, όπως αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του ο Νίκος Δένδιας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη το υπουργείο, «όχι απλώς θα αξιοποιήσει στο ακέραιο την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και θα τους καταστήσει σημαντικό παράγοντα στην εμπέδωση κλίματος ευνομίας στις πόλεις μας».

Υπογραμμίζει ότι στόχος είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενταχθούν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να συνεχίσουν «να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες και εντέλει στους δημότες».

«Ήδη, με τη σύσταση της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπεται η αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών και η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας», συνεχίζει ο υπουργός.

Τέλος, κάνει λόγο για μεγάλη προσπάθεια που χρίζει της στήριξης όλων, αναφέροντας ως παράδειγμα τα κόμματα, αιρετούς άρχοντες της αυτοδιοίκησης, εργαζόμενους και συνδικαλιστικούς φορείς.

«Για εμάς κανείς δεν περισσεύει απ’ όσους μπορούν να προσφέρουν στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας του πολίτη»σημειώνει ο κ. Δένδιας.

(Αναδημοσίευση από : protothema.gr)

Αναδημοσίευση: http://dimastin.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6244.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου