Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Μηχανοκίνητες πορείες δημοτικών αστυνομικών και ΠΟΕ-ΟΤΑ για διαθεσιμότητα - απολύσεις - Νέα έφοδος δημ.αστυνομικών στα γραφεία ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

Εξω από τη Βουλή έχουν συγκεντρωθεί δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι οποίοι πραγματοποιούν μηχανοκίνητες πορείες για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο. Κλειστή αυτή την ώρα η Βασ. Σοφίας από Σέκερη μέχρι Αμαλίας.

Μηχανοκίνητες πορείες δημοτικών αστυνομικών και ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ενταση σημειώθηκε για λίγη ώρα στο Σύνταγμα, όταν υπάλληλοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ προσπάθησαν με τις μηχανές να διασπάσουν το μπλόκο στην Ηρώδου Αττικού.


Τόσο οι δημοτικοί υπάλληλοι, όσο και οι δημοτικοί αστυνομικοί βρίσκονται στη Βασ. Σοφίας, όπου αντιπροσωπεία των δεύτερων έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η πορεία των δημοτικών αστυνομικών νωρίτερα ήταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, ενώ πέρασε και από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Λόγω της συγκέντρωσης, έκλεισε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας καθόδου της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος των γραφείων του κόμματος.

Αντιπροσωπεία των δημοτικών αστυνομικών συναντήθηκαν με τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλουυ.

Οι κ.κ. Παπαμιμίκος και Κεδίκογλου δέχθηκαν, επίσης, και αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων.

Στα κομματικά γραφεία τέσσερις υπουργοί, οι Γιάννης Μιχελάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιώργος Μαυραγάνης και Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, από τις 10 το πρωί, έκαναν ενημέρωση στους βουλευτές του κόμματος ενόψει της συζήτησης στην Ολομέλεια και της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την Τετάρτη.

Καθώς υπάρχουν αντιδράσεις, η κυβέρνηση θέλει να κατευνάσει τυχόν αντιδράσεις από τους βουλευτές ώστε να μην υπάρξει κάποια διαρροή στην κρίσιμη ψηφοφορία.

Πηγή & βίντεο: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου