Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Εντός Ιουλίου η αξιολόγηση στους δήμους

Eντός Ιουλίου θα ξεκινησει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στους δήμους η αξιολόγηση των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Αυτό προέκυψε από τη σημερινη συνάντηση της ΚΕΔΕ με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη και Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη.

Οπως εγινε γνωστο,  το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμισης  θα στείλει στους δήμους το ταχυτερον δυνατον τα έγγραφα που θα δίνουν τις απαραιτητες οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμες προκειμένου να υπάρξει χωρίς άλλη καθυστερηση αξιολόγηση των δομών.

Για τη συναντηση ο κ. Μιχελάκης σημείωσε ότι ήταν εποικοδομητική και ότι η διαδικασία της επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών θα συνεχισθεί, προκειμένου να επέλθει γρήγορη επίλυση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρώτο μέλημα, αυτή τη στιγμή, όπως τόνισε ο υπουργός , είναι «να προχωρήσει η αξιολόγηση».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε και επισημα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μέχρι τα τέλη του μήνα πρέπει να έχει δώσει στους εκπροσώπους των δανειστών μας τα ονοματεπώνυμα 4.250 υπαλλήλων που θα ενταχθούν άμεσα σε καθεστώς διαθεσιμότητας, εκ των οποίων οι 2.200 θα ειναι σχολικοί φύλακες. Παραλληλα εως τα τέλη Σεπτεμβρίου ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει τα ονοματεπώνυμα και των 3.500 δημοτικών αστυνομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου