Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«Μαζέψτε τον Γρηγοράκο!»! Δηλαδή, «Ας ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και μετά βλέπουμε πόσους...δε θα απολύσουμε»

Του ξέφυγε η αλήθεια του Γρηγοράκου! Ο άνθρωπος μας "έστειλε μήνυμα" σήμερα! Ξυπνήστε από τον λήθαργο όσοι νομίζετε ότι εξασφαλιστήκαμε !

Συντονισμένη προσπάθεια να «μαζέψουν» τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου για απόλυση του 20% των δημοτικών αστυνομικών (μόλις 700 δηλαδή!!!)  έκαναν στην κυβέρνηση.


Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις πρωινές δηλώσεις Γρηγοράκου δύο (νεοδημοκράτες) υπουργοί τονίζουν ότι χρειάζονται στην ΕΛ.ΑΣ. (Δένδιας) και στη φύλαξη των σωφρονιστικών καταστημάτων (Αθανασίου), ενώ αργότερα και κυβερνητικές πηγές ανακοίνωναν τη σύσταση ομάδας εργασίας για την τάχιστη αξιοποίηση της πλειοψηφίας των δημοτικών αστυνομικών.

Ωστόσο, κανείς από τους υπουργούς ή τις κυβερνητικές πηγές δεν διέψευδαν τον Λ. Γρηγοράκο, o οποίος φαίνεται ότι είπε εν αγνοία του τηςν αλήθεια.

Υ.Γ. Φήμες ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έβγαζαν καπνούς από τα αυτιά και ότι έστειλαν μήνυμα στον αντιπρόεδρο Βενιζέλο, του οποίου στενότατος συνεργάτης είναι ο Λεωνίδας, «να τον μαζέψει», προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται…

(Αναδημοσίευση από : aftodioikisi.gr)

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ 
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Αναδημοσίευση από: http://dimastin.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου