Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΔΕΔΥ: Καταγγελία κατά της τρομοκρατίας και ποινικοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά τη δίωξη και των 35 μελών του Γενικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης και ποινικοποίησης του συνδικαλιστικού κινήματος που επιχειρεί η Κυβέρνηση με τη δικαστική παραπομπή σύσσωμου του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Η κατηγορία που ανασύρει και προσάπτει στην ΠΟΕ - ΟΤΑ η μνημονιακή Κυβέρνηση αφορά στην αντίδραση της Ομοσπονδίας και στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2011 ενάντια στις περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων (νέο μισθολόγιο) και στα μνημονιακά μέτρα.



Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στην ΠΟΕ - ΟΤΑ και θα συνδράμει την Ομοσπονδία κατά την εκδίκαση της δίωξης που έχει οριστεί στις 3 Σεπτεμβρίου του 2013, ενώ προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των συνδικάτων και των εργαζομένων. Τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ακόμα πιο δυναμικά, ενωτικά και μαζικά μέχρι την  ανατροπή της πολιτικής - λαιμητόμου των υπηρεσιών, των αγαθών και των δημοσίων υπαλλήλων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου