Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης για τους μόνιμους υπαλλήλους του Δ.Αθηναίων για το β' εξάμηνο του 2013 - Ραγδαία μείωση για τη Δημοτική Αστυνομία

Στη Δι@ύγεια αναρτήθηκε η απόφαση για την καθιέρωση υπερωριακής κ.λπ. εργασίας για τους μονίμους υπαλλήλους των διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων για το χρονικό διάστημα Ιούλιος-Δεκέμβριος 2013. Το ποσό που αντιστοιχεί στη Δημοτική Αστυνομία είναι μόλις 100.000€ αυξημένο σε σχέση με το α' εξάμηνο του 2013, παρά το γεγονός ότι πρέπει να καλυφθεί η δαπάνη για την επιπλέον απασχόληση στους ελέγχους καταστημάτων.


Και βέβαια τα ποσά που προβλέπονται φέτος δεν έχουν καμία σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2012. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης όλες τις σχετικές αποφάσεις στη Δι@ύγεια.

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. αναρωτιέται: Γνώριζε το προεδρείο του Συλλόγου την εξέλιξη αυτή και την απέκρυπτε;*** Για ποιο λόγο ενημέρωνε επίσημα τις προηγούμενες ημέρες τους συναδέλφους, χωρίς να έχει ενημερώσει τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ., ότι θα υπάρξει μείωση στις ώρες απασχόλησης; Και μάλιστα χωρίς η Διεύθυνση ή η αρμόδια Υποδιεύθυνση να έχουν επιβεβαιώσει το οτιδήποτε; Οι χειροκροτητές τους τι έχουν να πουν τώρα άραγε;

Συνάδελφοι, το Δ.Σ. του Σ.Δ.Α.Α. έκανε σήμερα συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων κ. Θεόδωρο Λιβάνιο. Για τη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από το προεδρείο μόλις χθες το απόγευμα. Ο κ. Λιβάνιος παρουσία του προσωπάρχη ανακοίνωσε επίσημα το ποσό των 100.000€ για τους ελέγχους στα καταστήματα, που αντιστοιχεί στο 20% του περσινού κονδυλίου, και παρά τις πιέσεις που δέχθηκε μας διαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες να καταβληθούν άλλα 100.000€. Δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι προσπάθειες δεν τελεσφόρησαν και υπογράφηκε η αρχική απόφαση, ή αν πρόκειται να γίνει αναμόρφωση στο μέλλον. Η απόφαση πάντως έχει σημερινή ημερομηνία. Προσθέτουμε επίσης πως ανέφερε ότι το κονδύλι που θα διατεθεί είναι γνωστό εδώ και δυο μήνες. Δηλαδή κάποιοι γνώριζαν, και σίγουρα δεν είναι τα μέλη της αντιπολίτευσης στο Σ.Δ.Α.Α.

*** Σήμερα 2/7 λάβαμε επίσημη διαβεβαίωση από το προεδρείο ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για το θέμα, παρά τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα ότι το θέμα είναι γνωστό εδώ και 2 μήνες. Σε αυτή την περίπτωση τίθενται άλλα θέματα, θα επανέλθουμε.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας μιλήσουν οι αριθμοί:
Και για να συγκρίνετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου