Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για το πρόγραμμα κινητοποιήσεων της Τετάρτης 17 Ιουλίου: Συγκέντρωση το πρωί - Συλλαλητήριο το απόγευμα

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.: 724

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ – ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Ο αγώνας κατά των πολιτικών των μνημονίων, των απολύσεων και της διάλυσης των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεχίζεται και την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώστε να αποτραπεί η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου «γκιλοτίνα», με τις πιο κάτω αγωνιστικές δράσεις:


ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013:
1.            Πραγματοποιούμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 11.00 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα.
Ανάλογες Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας καλούνται να πραγματοποιήσουν οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

2.            Συμμετέχουμε στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε., στις 7.00 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος-Αθήνα, όταν θα ψηφίζεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο «γκιλοτίνα».

Επειδή υπάρχουν ορισμένοι Δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας που δεν έχουν κλείσει, παρά τις αγωνιστικές κορώνες των Δημάρχων στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε., οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας πραγματοποιούν διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και Καταλήψεις και άλλες μορφές αγωνιστικών δράσεων οι οποίες καλύπτονται συνδικαλιστικά από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Επίσης, οι Σύλλογοι-Μέλη παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα όπου είναι δυνατόν για την μετακίνηση των συναδέλφων από την Περιφέρεια.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε και πρέπει να τους αποδείξουμε ότι τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε υποτελείς, δεν τους φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε. Δίνουμε ένα έντιμο και δίκαιο αγώνα, για το δικαίωμα στη δουλειά, την αξιοπρέπειά μας και την προάσπιση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος       Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου