Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Το πρόγραμμα δράσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη Δευτέρα 15 Ιουλίου

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2013
 Αριθμ. Πρωτ.: 715

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Μπαίνοντας στην πιο κρίσιμη εβδομάδα για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου «γκιλοτίνα» την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, το πρόγραμμα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, είναι το πιο κάτω:

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013:
1.       Στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποιούμε μηχανοκίνητη πορεία στην Αθήνα (Καρόλου 24-Αθήνα). Ανάλογες μηχανοκίνητες πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια.

2.       Στις 8.00 το βράδυ συμμετέχουμε στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  στην Πλατεία Συντάγματος-Αθήνα και στη Συναυλία με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Προετοιμάζουμε τη μαζική-δυναμική κάθοδο όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 στις 8.30 το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα πραγματοποιηθεί ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ με βασικό σύνθημα: «ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ–ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ».

Αγωνιζόμαστε για να καταργήσουμε τα μνημόνια της απάνθρωπης λιτότητας, της ανεργίας, των απολύσεων και της φτωχοποίησης του Λαού μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε να διώξουμε τους σύγχρονους κατακτητές της πατρίδας μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
         Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος            Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου