Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για το συλλαλητήριο το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 11:30 στην Πλ. Καραϊσκάκη - Στήριξη από την ΑΔΕΔΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΑΘΗΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 – 11.30 π.μ.

Τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή τους στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που έχει προγραμματίσει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στις 11.30 το πρωί, στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα αποφασίζουν δεκάδες Ομοσπονδίες του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Η κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καθόρισε ένα κοινό στόχο: Την ανάληψη των πρωτοβουλιών για τον συντονισμό και τη διοργάνωση κοινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να μπει ένα φρένο στην εξαθλίωση των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας συνολικά.
Προσανατολισμός είναι η προετοιμασία του συνδικαλιστικού κινήματος και των κοινωνικών φορέων για την προκήρυξη πολιτικής απεργίας με στόχο την ΑΜΕΣΗ ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των κυβερνήσεων που τις εφαρμόζουν.
Γι’ αυτό, η προετοιμασία από τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου και τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου μας.
Οι Σύλλογοι από την Περιφέρεια θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να προετοιμάσουν τη μαζική κάθοδο των εργαζομένων οργανωμένα με κάθε μεταφορικό μέσο. Οι Σύλλογοι από την Περιφέρεια Αττικής καλούνται να προγραμματίσουν Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις για την ενημέρωση των εργαζομένων και σε συνεργασία με γειτονικούς Δήμους να οργανώσουν με κάθε μέσο και τρόπο την παρουσία των εργαζομένων στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε για το μεροκάματο της Απεργίας ούτε για την ημέρα, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι μόνο η μαζική, κοινή αγωνιστική και ενωτική δράση θα ανατρέψει τις πολιτικές των μνημονίων.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
       Ο Πρόεδρος        Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος          Ιωάννης Τσούνης



Αθήνα, 26 Ιουνίου 2013

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 213 1616900
 Fax: 210 3246165

Αριθμ. Πρωτ.: 256

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που έχει προγραμματίσει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για το ΣΑΒΒΑΤΟ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στις 11.30 το πρωί, στην Πλατεία Καραϊσκάκη και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν μαζικά.
Στόχος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για το συντονισμό και τη διοργάνωση κοινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπει επιτέλους φρένο στην εξαθλίωση των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας συνολικά, αλλά και να προετοιμάσει το συνδικαλιστικό κίνημα για νέους και δυναμικότερους αγώνες για την ανατροπή των πολιτικών της τρόικας και των μνημονίων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου