Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Μοίρασαν αρωματικά αντί για... κλήσεις στα Χανιά!

Aρωματικά αυτοκινήτων αντί … για κλήσεις, μοίρασε σήμερα (σημ.: χθες) στους οδηγούς των Χανίων το προσωπικό της Τροχαίας.

Τα αρωματικά, που η Τροχαία προμηθεύτηκε με την συμβολή του συνεταιρισμού ΤΑΞΙ, συνοδευόταν με ευχητήρια κάρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τις γιορτές και με την προτροπή «εφέτος ας τσουγκρίσομε μόνο αυγά».

Τα αρωματικά μοιράστηκαν στο κέντρο των Χανίων και όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Αρτέμης Κουτσαφτάκης «πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των προσπαθειών της ΕΛΑΣ να σταθεί κοντά στον πολίτη στέλνοντας κοινωνικά μηνύματα. Σκοπός της αστυνομίας είναι όχι μόνο η ασφάλεια του πολίτη αλλά και η δημιουργία αρμονικής σχέσης και συνεργασίας μεταξύ αστυνομίας και πολιτών. Με τη συμβολική κίνηση που κάνομε σήμερα επιδιώκομε να αναπτυχθεί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού».

Από την πλευρά του, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο διοικητής της τροχαίας Χανίων, Αστυνόμος Β' Γιάννης Βλαχάκης, αφού αναφέρθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία παρότρυνε τους οδηγούς να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας τονίζοντας ότι επί 24ωρου βάσεως το προσωπικό της Τροχαίας θα βρίσκεται στους δρόμους, με στόχο την ασφαλή κίνηση στους δρόμους.

Όπως έκανε γνωστό, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στους ελέγχους αλκοτέστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου