Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ενημέρωση Σ.Δ.Α.Α. για τη συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ. Αναγνωστόπουλο και τα θεσμικά αιτήματα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210 5210659
                                                                                                         Αθήνα 2-5-2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συνάδελφοι,
 ο Σύλλογος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας συναντήθηκε την Τρίτη 30/4/2013 με τον Αντιδήμαρχο της υπηρεσίας κ. Αναγνωστόπουλο Γ. 
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν είναι τα εξής :

  • Ζητήθηκε από τον Σύλλογο η Δημοτική Αρχή να προβεί στην άμεση τακτοποίηση των οφειλόμενων στολών για τα έτη 2008-2010 ανεξάρτητα με το αν θα αλλάξει , όπως συζητείται, ο τρόπος χορήγησης στολής (που υπενθυμίζουμε οτί ήταν πρόταση του Σ.Δ.Α.Α. στο υπουργείο εσωτερικών).
  • Για άλλη μια φορά συζητήθηκε το πάγιο αίτημα του Συλλόγου ώστε οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να ενταχθούν στις ομάδες των εργαζομένων που έχουν δικαίωμα εμβολιασμού και προληπτικών εξετάσεων.Συγκεκριμένα ζητήθηκε απο τον Αντιδήμαρχο η Δημοτική Αρχή να βρει άμεση λύση για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς της Αθήνας εώς ότου το παραπάνω ζήτημα ρυθμιστεί νομοθετικά.
  • Επίσης ζητήθηκε να εφαρμοστεί η 6ωρη υπηρεσία για τους δικυκλιστές, αίτημα το οποίο είχαμε θέσει και στις προηγούμενες διοικήσεις.Από μέρους του υπήρχε θετική αντιμετώπιση του ζητήματος.
  • Εκφράσαμε επίσης την αντίρρηση μας για το καθεστώς που ισχύει όσον αφορά τις διοικητικές πράξεις, για παραβάσεις του νόμου περί ζώων συντρογιάς και για παραβάσεις του κανονισμού καθαριότητας, που συντάσονται από Δημοτικούς Αστυνομικούς και ελέγχονται από διοικητικούς υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις επαφές με υπηρεσιακούς και θεσμικούς παράγοντες ενημερώνοντας πάντα τους συναδέλφους για τα θέματα τα οποία θέτει και διεκδικεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου