Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Δήμος Αθηναίων: Περιπολίες με ποδήλατο από τη δημοτική αστυνομία σε περιοχές με ιδιαίτερο ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον

Ο δήμαρχος Αθηναίων δίνει την εκκίνηση για τη λειτουργία των 15 ποδηλάτων που θα χρησιμοποιεί η Δημοτική Αστυνομία, για τις εποχούμενες περιπολίες σε περιοχές με ιδιαίτερο ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.
Περιπολίες με ποδήλατο σε πεζόδρομους όπως η Αποστόλου Παύλου, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Αιόλου, η Ερμού και η περιοχή της Πλάκας, ξεκινά από σήμερα η δημοτική αστυνομία της Αθήνας.




«Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς για μας. Τα ποδήλατα και οι ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί τους, θα περιπολούν σε πεζόδρομους. Η πρωτοβουλία αυτή είναι ο προάγγελος για το σύστημα των ενοικιαζόμενων ποδηλάτων που θα λειτουργήσει σύντομα σε 70 σημεία της Αθήνας», δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

 

«Όποιος επιμένει νικά. Μετά από δύο χρόνια επιμονής καταφέραμε να προχωρήσει η πρότασή μας», σημείωσε από την πλευρά του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αμυράς. 

Περιπολίες με ποδήλατα από τη Δημοτική Αστυνομία στην Αθήνα

Η σχετική πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του δήμου Αθηναίων για την αναβάθμιση και την προστασία του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της Αθήνας και η «εκκίνηση» δόθηκε σήμερα στην είσοδο της Ακρόπολης.

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου