Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πρόσκληση – Υποβολή αιτήσεων χειροτεχνών για άδειες υπαίθριου εμπορίου

Με την υπ΄αριθμ. 908/1-11-2012 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, εγκρίθηκαν 80 άδειες στάσιμου υπαίθριου εμπορίου για εμπόρους – παραγωγούς παραδοσιακών ειδών λαϊκής τέχνης , χειροτεχνημάτων, καλλιτεχνημάτων και έργων τέχνης πρωτότυπης καλλιτεχνικής δημιουργίας ιδίας παραγωγής.

Επίσης έχει χωροθετηθεί το τμήμα του πεζοδρόμου της οδού Επταχάλκου έως την είσοδο του σταθμού ΗΣΑΠ Θησείο, για τη δραστηριοποίησή τους.

Δεδομένης της παράτασης που έχει δοθεί μέχρι τις 5/5/2013, ενώπιον της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (στις 18/4/2013) ,σε όσους δραστηριοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι - χειροτέχνες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο ανωτέρω τμήμα της οδού Επταχάλκου, να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 13/5/2013, ημέρα Δευτέρα, προς το Τμήμα Τελών Κοινοχρήστων Χώρων της Δ/νσης Δημοτικών Προσόδων καταθέτοντάς την στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Αθηναίων (Λιοσίων 22 - 2ος όροφος), προσκομίζοντας τη σχετική άδεια που έχει εκδοθεί από δημόσιο φορέα καθώς και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

Τέλος, σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί τον ανώτατο αριθμό θέσεων , θα πραγματοποιηθεί δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση.

Ημερομηνία: Παρ, 26/04/2013 - 10:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου