Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δελτίο τύπου ΑΔΕΔΥ για τις κινητοποιήσεις εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου που υλοποιεί τις δεσμεύσεις προς την τρόικα για απολύσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε έκτακτη συνεδρίασή της, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση από την κυβέρνηση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 και την ψήφισή του με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με το οποίο υλοποιεί τις δεσμεύσεις της προς την τρόικα για 15.000 απολύσεις και την υπαγωγή 25.000 Δημοσίων Υπαλλήλων, σε καθεστώς διαθεσιμότητας, συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοσίων Υπηρεσιών, καθώς και τη διατήρηση των χαρατσιών και τη συνέχιση της φοροληστείας των χαμηλών εισοδημάτων, αντιδρώντας άμεσα σ’ αυτήν την πολιτική που διαλύει τις Δημόσιες Υπηρεσίες και κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ


1.Την Παρασκευή, 26 Απρίλη 2013 και ώρα 12.00 μ.μ. σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών (Οδός Νίκης- Σύνταγμα) όλων των συνδικαλιστικών στελεχών.

2.Την Κυριακή, 28 Απρίλη 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του  πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Τέλος, καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, την Τετάρτη 1η  Μάη 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου