Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Έγκριση για λειτουργία συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Αθήνα

Μια ακόμα καινοτόμα απόφαση για τα ελληνικά δεδομένα εντοπίσαμε στη Δι@ύγεια. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας ενέκρινε την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Αθήνα, καθώς και την τοποθέτηση των απαιτούμενων δεστρών.

Σύμφωνα με την απόφαση:

 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αφού έλαβε υπόψη
1. το πιο πάνω Δημαρχιακό έγγραφο
2. την με ΑΗΠ 037420/13 τεχνική έκθεση της Δ/νση Οδοποιίας & Αποχέτευσης
3. την από 30-06-2012 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
4. τον Πίνακα 85 σημείων χωροθέτησης της στάθμευσης των κοινοχρήστων ποδηλάτων και τοποθέτησης των απαιτουμένων δεστρών και μετά τη συζήτηση που έγινε

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει, κατ΄ αρχήν, σύμφωνα και με τα όσα αναλυτικά αναφέρονται στην με Α.Η.Π. 037420/15-02-2013 τεχνική έκθεση της αρμόδιας Υπηρεσίας, το εγχείρημα της εγκατάστασης και λειτουργίας συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων στην Αθήνα καθώς και της ενδεικτικής χωροθέτησης θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων και της τοποθέτησης των απαιτούμενων δεστρών, λαμβανομένων υπόψη και όσων ελέχθησαν κατά την συζήτηση από τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, με την προϋπόθεση ότι όλα τα ανωτέρω αποτελούν την πρώτη φάση του εγχειρήματος και ότι όλα τα θέματα θα συζητηθούν και θα εγκριθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους.

Δείτε τη σχετική απόφαση στη Δι@ύγεια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου