Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου Σ.Δ.Α.Α. για το θάνατο του μετανάστη στο Θησείο

Με αργά ανακλαστικά αντέδρασε στο περιστατικό στο Θησείο το παράνομο Δ.Σ. του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας. Η πλειάδα μελών του που τις καθημερινές είναι απαλλαγμένοι από τις υπηρεσίες μάλλον είναι δύσκολο να μπορέσουν να λειτουργήσουν και Σαββατοκύριακο, όπου άλλωστε δεν εργάζονται. Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο πρόεδρος βρέθηκε κοντά στους συναδέλφους από την πρώτη στιγμή, αλλά το Γραφείο Τύπου του συλλόγου, για τη μη ενεργοποίηση του οποίου διαμαρτύρεται η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. εδώ και 4 χρόνια, μάλλον ακολουθεί κακώς εννοούμενους δημοσιοϋπαλληλικούς ρυθμούς. Προσέξτε ότι το Σ.Δ.Α.Α. ψέγει τις πολιτικές παρατάξεις για τη στάση τους, αλλά σταματάει εκεί, χωρίς να αναφέρεται στη στάση της διοίκησης, με την οποία άλλωστε έχει αγαστή συνεργασία.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210-5210659


Αθήνα, 04-02-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       Ο Σύλλογος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του 39χρονου Σενεγαλέζου στο σταθμό του Θησείου.
       Με λύπη μας όμως διαπιστώνουμε ότι αυτό τα τραγικό γεγονός έγινε πεδίο εκμετάλλευσης από κάποιες πολιτικές  παρατάξεις θέλοντας να το καπηλευτούν, για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, στοχοποιώντας τους συναδέλφους μας Δημοτικούς Αστυνομικούς που ουδεμία ανάμειξη είχαν στο περιστατικό.

       Θα ήταν φρόνιμο οι ‘‘πολιτικάντηδες’’ αντί να κάνουν αναληθείς δηλώσεις, να καταθέτουν ουσιαστικές προτάσεις που θα δώσουν λύσεις στο μείζων πρόβλημα του παραεμπορίου.
       Θα πρέπει να σας κάνουμε σαφές ότι σε κάθε περίπτωση οι Δημοτικοί Αστυνομικοί ενεργούν σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο το οποίο τους διέπει και δεν ασκούν, καμία αρμοδιότητα που δεν εμπίπτει σε αυτό.
       Μας προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι βάλλονται οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά να κάνουν τη δουλειά τους, όπως τους έχει ορίσει η ίδια η πολιτεία, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με  ελλειπή μέσα, με ένα σαθρό νομικό πλαίσιο και παρόλα αυτά αντί να χρίζουν προστασίας από τους αιρετούς μας εκπροσώπους γίνονται βορά στα πολιτικά τους παιχνίδια.
        Δεν ζητούμε συγκάλυψη, αλλά απαιτούμε την αποκατάσταση της αλήθειας από εκείνους που μας «χρησιμοποίησαν» και την αποτύπωση των πραγματικών γεγονότων.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    ΛΥΤΡΙΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου