Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

400.000 οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας - 1400 οι αναρτήσεις!

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. επιθυμεί να δώσει ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που μέσα στα 2 χρόνια λειτουργίας της επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Σύμφωνα με τον αυτόματο μετρητή επισκεψιμότητας του blogspot, δηλαδή της θυγατρικής της Google που φιλοξενεί το ιστολόγιό μας, οι επισκέψεις στα 2 χρόνια λειτουργίας του έχουν ξεπεράσει τις 400.000, αριθμό ρεκόρ για συνδικαλιστική ιστοσελίδα παράταξης. Διευκρινίζουμε ότι ο μετρητής του blogspot καταγράφει τις μοναδικές επισκέψεις, δηλαδή δεν θεωρεί νέα επίσκεψη το κλικ σε κάθε τίτλο.

Σε αυτά τα 2 χρόνια έχουν αναρτηθεί περισσότερες από 1400 αναρτήσεις, με κύρια θεματική τη Δημοτική Αστυνομία, τη δράση της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. και του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας, αλλά και θέματα του Δήμου Αθηναίων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου γενικότερα. Εξέχουσα θέση έχει και η δράση του δευτεροβάθμιου και τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ.

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε λίγο πριν τις εκλογές του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας, πριν 2 χρόνια, και σε αυτά τα 2 χρόνια προσπάθησε πάντα να σας κρατά ενήμερους για οποιοδήποτε υπηρεσιακό θέμα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στη νέα θητεία του Σ.Δ.Α.Α. την επόμενη διετία. Η ενασχόληση με την ιστοσελίδα απαιτεί χρόνο και κόπο που δεν διαθέτουν πάντα τα μέλη, αλλά το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε είναι η δική σας ανταπόκριση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

1 σχόλιο: