Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Σεμινάριο για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομία με θέμα τα Λοιμώδη Νοσήματα

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 9,84 στην Τεχνόπολη ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο για τα Λοιμώδη Νοσήματα.



Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργου Αναγνωστόπουλου και το παρακολούθησαν οι υπάλληλοι με έδρα το κεντρικό κτήριο της υπηρεσίας στην Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ θα επαναληφθεί και για τους υπαλλήλους των περιφερειακών τμημάτων.

Το σεμινάριο ήταν χωρισμένο σε τρεις επιμέρους διαλέξεις: α) για τη φυματίωση, β) για την ηπατίτιδα και γ) για το AIDS-HIV.  Το σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς στην άσκηση των περισσότερων αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας το προσωπικό έρχεται αντιμέτωπο με καταστάσεις στις οποίες απειλείται από τα λοιμώδη αυτά νοσήματα.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν συνάδελφοι από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας του Δήμου Αθηναίων, καθώς και Επόπτες Υγείας από αντίστοιχες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Διονύσης Γιάννης, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γιαννοπούλου Καλλιόπη.

Θεωρούμε ότι το σεμινάριο ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και καλούμε τη διοίκηση του Δήμου και της υπηρεσίας να συνεχίσει δράσεις αυτού του τύπου. Επίσης όπως ανακοινώθηκε γίνονται προσπάθειες να εμβολιαστεί όλο το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, κάτι που ελπίζουμε να μην παραμείνει μόνο στα χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου