Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αποδοχή του αποτελέσματος του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για την προμήθεια περιπολικών & προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια ενός βαν

Δημοσιεύθηκε στη Δι@ύγεια η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που κατακυρώνει τα αποτελέσματα του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια 12 περιπολικών για τη Δημοτική Αστυνομία. Επίσης δημοσιεύθηκε και η κατακύρωση της προμήθειας μέρους των τροχοσφιγκτήρων που είχαν αρχικά προβλεφθεί. Παράλληλα την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ο Δήμος Αθηναίων διεξάγει πρόχειρο διαγωνισμό με τη διαδικασία του Ηλεκτρονικού Πλειστηριασμού, για την προμήθεια ενός ημιφορτηγού κλειστού τύπου VAN, για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για το διαγωνισμό για τα περιπολικά έχει ως εξής:

«Μετά και την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας η τελική τιμή κατακύρωσης για την προμήθεια περιπολικών αυτοκινήτων της Δ/σης Δημοτικής Αστυνομίας, έτους 2012, διαμορφώνεται σε 10.650,00€/όχημα, ήτοι συνολικά και για τα 12 οχήματα, 167.034,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και του ειδικού τέλους ταξινόμησης».

Δείτε τις αποφάσεις στη Δι@ύγεια:
Δείτε την προκήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια ενός ημιφορτηγού κλειστού τύπου VAN, για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου