Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συκοφάντηση από Σαμαρά & Καμίνη για τους «προνομιούχους» της ΠΟΕ-ΟΤΑ των 700€!

Φίλοι συνάδελφοι, ο μόνος κλάδος που αντιστέκεται στις μνημονιακές επιλογές της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που έχει καταλύσει το Σύνταγμα, είναι ο κλάδος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που εκπροσωπείται από την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Γιαυτό ακριβώς, με σύμμαχο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επιχειρείται η συκοφάντησή τους και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Έτσι, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να εμφανίσει ως «προνομιούχους» τους εργαζομένους των 700€! Σε αντίστοιχη τροχιά και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αν και αναγνώρισε την προφανή αντισυνταγματικότητα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα, έκανε λόγο για «συνδικαλιστές τραμπούκους». Κατά τα άλλα το Σύνταγμα στο ακροτελεύτιο άρθρο του ορίζει ότι «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων», κάτι που βέβαια φαίνεται να διαφεύγει από τον ορυμαγδό «πατριωτών» με τους οποίους έχει γεμίσει η χώρα τελευταία.

Μήνυμα Σαμαρά σε ΠΟΕ-ΟΤΑ: Τρομοκρατούν επειδή χάνουν τα προνόμιά τους

 

Σκληρό μήνυμα στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς κατα τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Σαμαράς: Τρομοκρατούν επειδή χάνουν τα προνόμιά τους
Σχετικά ερωτηθείς για πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της, και χωρίς να κρύβει τη δυσφορία του ο πρωθυπουργός απάντησε: «Οι προνομιούχοι τρομοκρατούν γιατί χάνουν τα προνόμιά τους. Και να είναι σίγουροι ότι θα τα χάσουν. Εμείς προχωράμε», είπε ο κ. Σαμαράς παραπέμποντας μάλιστα και σε μία ρήση του Γεωργίου παπανδρέου: «Τρομακρατήστε τους τρομοκράτες».

Πηγή:  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63753501

Η απάντηση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλου στο Facebook :


«Το δικαίωμα στη δουλειά κι ένας αξιοπρεπής μισθός για να ζήσουμε την οικογένεια μας είναι προνόμιο για τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη σε αντίθεση με αυτούς τους μη προνομιούχους που έχουν καταθέσεις όπως προκύπτει απο το επίσημο πόθεν έσχες που δημοσιεύθηκε και ανέρχεται σε εκατοντάδες αλλά και εκατομμύρια ευρώ ΄"δικαιολογημένες " οι δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού
 
Πηγή: http://dimastin.blogspot.gr/2012/12/blog-post_14.html

Καμίνης: Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών τραμπούκων


Σφοδρή επίθεση στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης με αφορμή και τα χθεσινά επεισόδια του Αμαρουσίου και έξω από το ξενοδοχείο όπου ήταν προγραμματισμένη συνάντηση δημάρχων της Αττικής με Γερμανούς ομολόγους τους

Καμίνης: Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών - τραμπούκων
Μιλώντας στον Σκάι, ο δήμαρχος Αθηναίων επιτέθηκε στους συνδικαλιστές λέγοντας «Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών-τραμπούκων. Είναι μία μπλεγμένη ιστορία και όλοι καταλήγουμε σε καταλήψεις. Έτσι θα πάμε μπροστά; Επειδή διαφωνεί ο κ. Μπαλασόπουλος; Αυτές οι ιστορίες, οι προπηλακισμοί, πρέπει να τελειώνουμε με αυτά».

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για δεύτερη ημέρα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει από χθες η ομοσπονδία τους.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Λόγω της κινητοποίησης κλειστή είναι η Αγίου Κωνσταντίνου και η Σταδίου. Νωρίτερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι εργαζόμενοι θα απόσχουν όλων των εργασιών τους συμπεριλαμβανομένης της αποκομιδής απορριμμάτων.

Καμίνης: Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών - τραμπούκων
Επίσης, ήδη έχουν κηρύξει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη προβλέπεται συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου