Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη στάση εργασίας της Τρίτης 13 Νοεμβίου και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΔιΜΗΔ

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1363

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – 12.00 μ.μ. έως τέλος ωραρίου


Η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν το πρόγραμμα μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα τη δήθεν διαθεσιμότητα, αλλά επί της ουσίας στοχεύουν στη βίαιη «έξοδο», απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.

Όσες διαβεβαιώσεις και να δίνει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης ότι «δεν θα απολυθεί κανένας», τον διαψεύδουν οι ίδιες διατάξεις του ψηφισθέντος Νόμου… Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τον διαψεύσει και η πραγματικότητα.


Την υπεράσπιση του ιερού δικαιώματος στη δουλειά δεν μπορούμε να την αφήσουμε στις… διαβεβαιώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη και της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης που το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν τις εντολές της τρόικα για την εξόντωση των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας.

Πρέπει να γίνει υπόθεση ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και να προστατεύσουμε κάθε συνάδελφο που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Όπλο μας είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και η αγωνιστικότητα. Όλοι για έναν και ο ένας για όλους…

Γι΄ αυτό συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος       Γιάννης Τσούνης