Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Στις κομματικές(!!!) ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ-ΟΤΑ η ανακοίνωση του προεδρείου του ΣΔΑΑ κατά της ΠΟΕ-ΟΤΑ!

Συνάδελφοι, έπεσαν και τα τελευταία προσχήματα. Πλέον το Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας ταυτίζεται και επίσημα με τη ΔΑΚΕ-ΟΤΑ. Η πρόσφατη ανακοίνωση του προεδρείου του Σ.Δ.Α.Α. κατά της ΠΟΕ-ΟΤΑ φιγουράρει ανάμεσα στις κομματικές ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για τη μόνη ανακοίνωση σωματείου που έχει ανέβει ποτέ σε ιστοσελίδα με κομματικές ανακοινώσεις της παράταξης. Εκεί δυστυχώς έχει σύρει το σύλλογο το προεδρείο του Σ.Δ.Α.Α. που απροκάλυπτα πλέον ακολουθεί σκληρή κομματική γραμμή.

Όσοι συνάδελφοι είστε μέλη του συλλόγου, καλείστε να πάρετε θέση. Όσοι διαφωνείτε, φροντίστε να δώσετε ηχηρή απάντηση στο προεδρείο, από αύριο το πρωί κιόλας, σε όσους τουλάχιστον θα βρείτε παρόντες. Καλείστε να διαμαρτυρηθείτε. Καλείστε να τους βάλετε στη θέση τους.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που προλάβαμε να παραιτηθούμε από μέλη του Δ.Σ., πριν μας διασύρει και εμάς το προεδρείο του ΣΔΑΑ. Το «ανεξάρτητο» μέλος που έχει απομείνει στο Δ.Σ. αντί να εκδίδει ανούσιες ανακοινώσεις κατά της Ε.Κ.Ε.Δ.Α., ας πάρει ουσιαστική και επίσημη θέση ως εκπρόσωπος του συλλόγου. Το ερώτημα για όλους σας είναι ένα: Συμφωνείτε με την ταύτιση του συλλόγου με την κομματική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στους ΟΤΑ;

Το Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας ήταν πάντα ένα παραμάγαζο της ΔΑΚΕ-ΟΤΑ. Τώρα και επίσημα γίνεται έρμαιο του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας. Με απλά λόγια: Το Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας είναι και επίσημα τσιφλίκι της ΔΑΚΕ-ΟΤΑ! Οι ανακοινώσεις που εκδίδονται ψευδεπίγραφα ως «Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας» καθίσταται πλέον προφανές ότι δεν εκφράζουν τους δημοτικούς αστυνομικούς της Αθήνας αλλά τη Δ.Α.Κ.Ε. Δημοτικής Αστυνομίας! Και η δική τους παραδοχή γι' αυτό έγκειται στο γεγονός της ανάρτησης της ανακοίνωσης του συλλόγου ανάμεσα στις κομματικές τους ανακοινώσεις! Μέγα ατόπημα για τους κυρίους της Δ.Α.Κ.Ε.!

Συνάδελφοι, το προεδρείο επιχειρεί να απαξιώσει τελείως το σύλλογο. Αφού εκτέθηκαν αρκετά με το ξεμπρόστιασμα το οποίο υπέστησαν από την Ε.Κ.Ε.Δ.Α., στήνουν τώρα αλλιώς το σκηνικό: Προσπαθούν να σας κάνουν να σιχαθείτε το Σύλλογο ώστε να μην ασχολείστε, και να αφήσετε ανοιχτό το πεδίο δράσης στους κομματικούς κλακαδόρους τους. Γιατί αυτή τη στιγμή η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. έχει διαταράξει τις ισορροπίες και έχει θέσει υπό αμφισβήτηση την άλλοτε δεδομένη πρωτοκαθεδρία τους. Έτσι προσπαθούν να απομακρύνουν όσους έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια και δεν επιτρέπουν σε κομματικούς μηχανισμούς να ενεργούν αντί για αυτούς!

Επισκεφθείτε παρακάτω την ιστοσελίδα με τις κομματικές ανακοινώσεις της Δ.Α.Κ.Ε. Αυτοδιοίκησης και της Δ.Α.Κ.Ε. Δημοσίου Τομέα. Αυτή με ημερομηνία 12/10/2012 είναι η ανακοίνωση του Σ.Δ.Α.Α. Και προσέξτε συνάδελφοι την αμετροέπειά και ασυνέπειά τους: Για να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΠΟΕ-ΟΤΑ (την οποία εντούτοις «στηρίζουν» έμπρακτα αφού συμμετέχουν στα διάφορα όργανα και αρνούνται να παραιτηθούν ως γνήσιοι καρεκλοκένταυροι) χρησιμοποιούν τον ίδιο τον ιστοχώρο της Ομοσπονδίας! Αλήθεια, τι γνώμη έχει άραγε ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ-ΟΤΑ κ. Πολυμερόπουλος για την εκ των έσω υπονόμευση της Ομοσπονδίας από τους συνεργάτες του; Γιατί δείχνει πλήρη ανοχή; Επιθυμεί μήπως και αυτός τη διάσπαση της Ομοσπονδίας, της μόνης Ομοσπονδίας που εξακολουθεί να ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά και η μόνη που αντιστέκεται μαζικά και σθεναρά; Και ίσως η μόνη που τους χαλάει τα σχέδια ξεπουλήματος της χώρας μας που επεκτείνονται άμεσα στους ΟΤΑ;

Δείτε επίσης τον αιχμηρό σχολιασμό της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. στην παραπάνω  γελοία ανακοίνωση του προεδρείου του Σ.Δ.Α.Α.