Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ στους εργαζομένους ΟΤΑ για την ένταξη ή όχι του Τομέα ΤΑΔΚΥ στο Ε.Τ.Ε.Α.

Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1069

Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 7 Ιουνίου 2012 απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, που ζήτησε την εξαίρεση του Τομέα του Τ.Α.Δ.Κ.Υ. στο Τ.Ε.Α.Δ.Υ. από την ΑΜΕΣΗ ένταξη στο Ε.Τ.Ε.Α. (1-7-2012) και το σχετικό έγγραφο (αριθμ. πρωτ.: 856/22-6-2012) όπου σας ενημερώναμε για τις θέσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., σας γνωρίζαμε ότι μέχρι 31-12-2012 θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση ΟΛΩΝ των εργαζομένων – ασφαλισμένων στο Τ.Α.Δ.Κ.Υ. για τις διατάξεις του Ν. 4052/2012 και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν από την ένταξη στο Ε.Τ.Ε.Α. αλλά και συνολικά στην Επικουρική Ασφάλιση.
Στο πλαίσιο αυτό από την Εκτελεστική Επιτροπή τυπώθηκε σχετικό πληροφοριακό έντυπο (ανακοίνωση και αφίσα) ώστε να υπάρξει ενημέρωση του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Το έντυπο υλικό θα σας σταλεί με τα ΕΛ.ΤΑ. μέσω της υπηρεσίες ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ ενώ η παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012.
Το έντυπο υλικό μπορεί να αναζητηθεί και σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (http://www.poeota.gr) στην κατεύθυνση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ → ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Συνάδελφοι,

Η άμεση διανομή του ενημερωτικού υλικού, αλλά και η συμμετοχή του κλάδου στις ενημερωτικές συγκεντρώσεις που θα προγραμματίσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία είναι η βασική προϋπόθεση για την λήψη απόφασης που θα καθορίσει το μέλλον της Επικουρικής Σύνταξης των εργαζομένων-ασφαλισμένων στο Τ.Α.Δ.Κ.Υ και την οριστική ένταξή μας ή ΟΧΙ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.).

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.          
      Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος        Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου