Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση ΠΟΕ-ΟΤΑ για κοινή σύσκεψη των συνδικαλιστικών οργανώσεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2012
 Αριθμ. Πρωτ.: 1058


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
σε ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – 10.30 το πρωί


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προσκαλεί σε κοινή σύσκεψη τις δευτεροβάθμιες  συνδικαλιστικές οργανώσεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 10.30 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος).

Αντικείμενο της κοινής σύσκεψης είναι ο συντονισμός της δράσης όλων των εργαζομένων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα ώστε με ποικιλόμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δράσεις να εκφραστούν συνολικά οι αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας στα νέα μέτρα της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικας, που οδηγούν εργαζόμενους, συνταξιούχους και την κοινωνία στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Επειδή ο χρόνος τρέχει επικίνδυνα πρέπει συνολικά τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι να δώσουν τη δική τους απάντηση στην προσπάθεια της νέας τρικομματικής συγκυβέρνησης να ολοκληρώσει με το πιο βάρβαρο τρόπο την επίθεσή της  και να συντρίψει το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Είναι ξεκάθαρο πλέον και στον πιο δύσπιστο ότι μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε μόνο με κοινούς, ενωτικούς και δυναμικούς αγώνες. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει από την πρώτη στιγμή την συμμετοχή της με όλες τις δυνάμεις της σε κάθε τέτοια κινητοποίηση που θα εναντιώνεται στην συνολική εξαθλίωση της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.          
Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος       Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου