Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ανοχή τέλος... Συνέντευξη τύπου δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη

Ανοχή τέλος…

Αυτό αναμένεται να πει αλλά με άλλα λόγια κατά την αυριανή εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με αφορμή τον ενάμιση χρόνο στο τιμόνι του μεγαλύτερου δήμου της χώρας.

Σε ποιους θα απευθυνθεί; Μα φυσικά στην Πολιτεία και, βεβαίως, στη νέα κυβέρνηση από την οποία εννοείται ότι προσδοκά συνεργασία αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την αντιμετωπίσει με υποχωρητικότητα.

Όπως λένε συνεργάτες του, το συμπέρασμα από τον ενάμιση χρόνο είναι ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει αναλάβει πολύ περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που του αναλογούν ιδιαίτερα στο κοινωνικό πεδίο, ενώ λόγω των έκτακτων συνθηκών ήταν ανεκτικός αναφορικά με την περικοπή των δικαιωμάτων του.

«Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα διεκδικήσουμε», λένε, στέλνοντας  μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Δηλαδή, και στον κυβερνητικό εταίρο που πρότεινε τον Γ. Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας, τη Δημοκρατική Αριστερά και σ' αυτόν που το στήριξε, το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/21286

Η ανακοίνωση για τη συνέντευξη τύπου


Συνέντευξη τύπου παραχωρεί στις 11 Ιουλίου 2012, στις 11π.μ, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης με θέμα,  18μήνες «Δικαίωμα στην Πόλη», ο απολογισμός,το σχέδιο, οι προσδοκίες. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων,  Ακαδημίας 50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου