Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Νέος θησαυρός προιόντων μαϊμού σε 3 λημέρια παραεμπορίου στη Ροτόντα


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28-6-2012
Ώρα αποστολής: 15:00

ΝΕΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΜΑΪΜΟΥ»
ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΤΟΝΤΑ

Νέες σημαντικές ποσότητες προϊόντων «μαϊμού» (υποδήματα, γυαλιά ηλίου, τσάντες, κοσμήματα και… κάρτες κινητής τηλεφωνίας) εντόπισε η Δημοτική Αστυνομία, μετά από εξόρμηση σε τρία λημέρια του κυκλώματος του παραεμπορίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας τις οργανωμένες επιχειρήσεις προς την κατεύθυνση εντοπισμού και άλλων αποθηκευτικών χώρων προϊόντων παρεμπορίου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας  του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αποτελεσματική καταπολέμηση του παρεμπορίου στο κέντρο της πόλης και μετά από συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών της Δημοτικής Αστυνομίας εντοπίστηκαν στην περιοχή της  Ροτόντα τρία –δύο υπόγεια και ένα ισόγειο- διαμερίσματα  τα οποία λειτουργούσαν ως αποθηκευτικοί χώροι προϊόντων παράνομου εμπορίου και κυρίως προϊόντων απομίμησης.
Άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας παρουσία Πταισματοδίκη και σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, τις πρωινές ώρες, έφοδο και στη συνέχεια διενέργησαν έρευνα στους παράνομους αποθηκευτικούς χώρους. 
Κατά την έρευνα βρέθηκαν: 785 ζεύγη υποδημάτων επώνυμων εταιριών  (NIKE, ADIDAS, CONVERSE, ASICS κ.τ.λ), 677 ζεύγη γυαλιών ηλίου καθώς και 225 θήκες γυαλιών, 97 τσάντες και πορτοφόλια, 195 κάρτες sim κινητής τηλεφωνίας, φορτιστές και διάφορα hands free, 237 ρολόγια, κολιέ και κομπολόγια.    
Τα παράνομα προϊόντα κατασχέθηκαν, ακολούθως καταγράφηκαν αναλυτικά και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο σπαστήρα του Δήμου όπου καταστράφηκαν άμεσα και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου