Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κυκλοφόρησε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ για τον καθορισμό της εκλογικής αποζημίωσης

Κυκλοφόρησαν σήμερα (4 Μαΐου 2012) οι κοινές υπουργικές αποφάσεις που αφορούν την καταβολή του εκλογικού επιδόματος σε κατηγορίες εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και οι υπάλληλοι ΟΤΑ. Η απόφαση που μας αφορά φέρει τίτλο «Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους των Δήμων της χώρας, με αποζημίωση, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012». Το ποσό που προκύπτει μετά από υπολογισμό για τον κάθε υπάλληλο ΟΤΑ που εμπλέκεται είναι 97€ μεικτά.


Κατεβάστε τη σχετική απόφαση (ΚΥΑ 17359/ ΦΕΚ Β' 1437/ 30-4-2012):

Μπορείτε να δείτε επίσης τις αποφάσεις που ακολουθούν στις οποίες καθορίζεται η εκλογική αποζημίωση για διάφορες άλλες κατηγορίες εργαζομένων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι υπάλληλοι στις Υ.Δ.Ε. θα αμειφθούν με 330€, οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας κ` Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης με 300€, υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 180€ κ.ο.κ.
  • Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης σε υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας − Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
  • Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης σε δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
  • Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους των Υπηρεσιών Δημοσιονομικού Ελέγχου όλων των Νομών, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών για την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. 
  • Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης σε υπαλλήλους του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. 
  • Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους δικαστικούς υπαλλήλους για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
  • Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης σε δικαστές των διοικητικών δικαστηρίων, για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
  • Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης σε υπαλλήλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών, κατά την προπαρασκευή, διενέργεια κ.λπ. των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 και καθορισμός της ειδικής αποζημίωσης που θα καταβληθεί σε αυτούς. 
Οι παραπάνω αποφάσεις εκδόθηκαν στο ΦΕΚ Β΄ 1395/ 27-4-2012:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου