Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Επιστολή Σ.Δ.Α.Α. για τις παρεμβολές στη συχνότητα της δημοτικής αστυνομίας και την κατάσταση ασυρμάτων και εξοπλισμού


ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210-3259059

     Αθήνα, 20 Μαρτίου  2012
                
     Αρ.Πρωτ.:  230
 

Προς: Δήμαρχο Αθηναίων
          κο Γεώργιο Καμίνη
          Λιοσίων 22-Αθήνα
              
Κοιν:
1.  Γεν. Γραμματέα Δήμου Αθηναίων
     κο Θ. Λιβάνιο
2.  Αντιδήμαρχο Δημ. Αστυνομίας
     κο Γ. Αναγνωστόπουλο
3. Διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας 
    κο Σ. Κρασσά 

Κύριε Δήμαρχε,

Με λύπη μας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην λειτουργία του Κέντρου Ασυρμάτου- CB. Και στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε επισημάνει τα ιδιαίτερα προβλήματα που παρατηρούνται στην λειτουργία του  CB, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο!!!
Συγκεκριμένα, υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες καθημερινές παρεμβολές από άτομα αλλότρια προς την υπηρεσία που δυσκολεύουν το έργο & την δράση των Δημοτικών Αστυνομικών. Απασχολούν τον ασύρματο με βωμολοχίες & απαράδεκτα σχόλια, την ίδια στιγμή που ίσως υπάρχουν λόγοι μεγίστης σημασίας να επικοινωνήσουν οι εξωτερικοί υπάλληλοι με το Κέντρο Ασυρμάτου. Όπως γνωρίζετε  το κέντρο Ασυρμάτου είναι ο πλοηγός και τα μάτια των Δημοτικών Αστυνομικών  σε όλο το γεωγραφικό φάσμα της πόλεως. Ως εκ τούτου  οι καθημερινές παρεμβολές  δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας  και εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των Δημοτικών Αστυνομικών.
Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει  χρόνιο πρόβλημα στο  CB, όσον αφορά την ισχύ του σήματος.  Τα CB που  έχουν οι εξωτερικοί υπάλληλοι στην κατοχή τους είναι παλαιάς τεχνολογίας, μη ανταποκρινόμενα στις σημερινές απαιτήσεις. Αρκετά από αυτά είναι σε διαδικασία συντήρησης δίχως να υπάρχουν τα απαραίτητα ανταλλακτικά, με  συνέπεια να μην επαρκούν στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τις εξωτερικές υπηρεσίες.
Είμαστε στη διάθεσή σας να συνεισφέρουμε στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας. Θεωρούμε  ότι με αυτήν την επιστολή μας θα σας καταστήσουμε κοινωνούς του προβλήματος που σας περιγράφουμε με την παρούσα επιστολή μας και θα συνδράμετε με όλους τους συναρμόδιους φορείς για την άμεση επίλυση του.

Μετά τιμής

              Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου