Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Δεν έκλεισε το θέμα του επιδόματος επικίνδυνης-ανθυγιεινής εργασίας - Νεώτερη ενημέρωση

Σας ενημερώσαμε χθες ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από δυο διαφορετικές ιστοσελίδες υπογράφηκε η κοινή υπουργική απόφαση για το επίδομα επικίνδυνης-ανθυγιεινής εργασίας. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το κείμενο που διέρρευσε αφορά το σχέδιο της υπουργικής απόφασης και όχι το τελικό κείμενο.

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα πρωί μέχρι χθες το απόγευμα υπήρξε μετά από ενημέρωση της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. σειρά παρεμβάσεων για να συμπεριληφθεί και η δημοτική αστυνομία στους δικαιούχους, δεν έχει σημασία να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Αιφνιδιαστήκαμε όταν είδαμε χθες βράδυ τις αναρτήσεις για την υπουργική απόφαση, τελικά αφορούν μόνο σχέδιο απόφασης.

Σήμερα κινητοποιήθηκε και το Σ.Δ.Α.Α. και με επίσκεψη του προέδρου στο Υπ. Εσωτερικών κατέστη σαφές ότι ο κ. Γιαννίτσης δεν έχει υπογράψει ακόμη. Δεν θέλουμε να δίνουμε ψεύτικες ελπίδες, το σχέδιο που διέρρευσε με την υπογραφή Σαχινίδη έχει βαρύνουσα σημασία, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη, ενώ έχει υπάρξει πληθώρα παρεμβάσεων της τελευταίας στιγμής υπέρ μας.

Να ενημερώσουμε τέλος ότι υπήρξε παρέμβαση του νέου αντιδημάρχου κ. Γ. Αναγνωστόπουλου και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σε σχέση με το νομοσχέδιο που συζητείται αυτές τις μέρες «για τη δίκαιη δίκη κλπ», που θυμίζουμε αφορά πταισματοποίηση παραβάσεων και εκ νέου υποχρέωση καταβολής παραβόλου 100€ για υποβολή έγκλησης, για το οποίο είχε παρέμβει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το νέο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο για τις άμεσες παρεμβάσεις του υπέρ της δημοτικής αστυνομίας, ταυτόχρονα με την ανάληψη των καθηκόντων του.

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΜΕ ΗΛΙΟ, ΜΕ ΒΡΟΧΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΑΤΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΟΝΟΣΙΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΜΟΛΟΤΩΦ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ "ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ" ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ... ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή