Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η υπηρεσία απέκτησε την εφημερίδα της! Νέο ιστολόγιο για τη δημοτική αστυνομία στον παγκόσμιο ιστό!

Ένα νέο ιστολόγιο συναφές με τη δημοτική αστυνομία έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες. Το ιστολόγιο φέρει την επωνυμία «Δημοτική Αστυνομία, τα νέα!» και έχει ως έμβλημα ένα ανθρωπάκι σε σχήμα που παραπέμπει στο σήμα της δημοτικής αστυνομίας και φέρει το χαρακτηριστικό μπερέ, το οποίο διαβάζει εφημερίδα! Ιδιαίτερα πετυχημένο και αντιπροσωπευτικό έμβλημα, που προσδιορίζει συνειρμικά τη θεματολογία του νέου ιστολογίου: Η εφημερίδα της υπηρεσίας μας!


Το ιστολόγιο ξεκίνησε πολύ δυναμικά με πλήθος αναρτήσεων κάθε ημέρα που επικεντρώνονται σε ειδήσεις σχετικές με το θεσμό της δημοτική αστυνομία και τις υπηρεσίες της δημοτικής αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα. Δεν περιορίζονται όμως μόνο εκεί, η θεματολογία του ιστολογίου επεκτείνεται σε ειδήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, την αστυνομία, το δημόσιο, καθώς και όλες τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν τη τσέπη μας και τη ζωή μας, καθώς και οτιδήποτε θα μπορούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δημιουργό του νέου ιστολογίου και να συνεχίσει με την ίδια όρεξη με την οποία ξεκίνησε! Επισημαίνουμε ότι το ιστολόγιο είναι ανοικτό σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γίνει συντάκτης και να βοηθά στην ανάρτηση ειδήσεων και συναφούς περιεχομένου.

Το ιστολόγιο υπάρχει εδώ και λίγες ημέρες στη «Λίστα Ιστολογίων» της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. και πολλοί το έχετε επισκεφθεί ήδη, όσοι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μπορείτε να το επισκεφθείτε στην ευκολομνημόνευτη διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου