Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Γενική Συνέλευση Σ.Δ.Α.Α. την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου (12:30)

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Σ.Δ.Α.Α.
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
12:30 μ.μ.

στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος
(¨Οδός Κλεισθένους 15, όπισθεν παλαιού δημαρχείου)


Συνάδελφοι, το Σ.Δ.Α.Α. εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύγκληση γενικής συνέλευσης την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Την ανακοίνωση αυτή δεν μας την έστειλε το προεδρείο, ούτε αναρτήθηκε στον Κεντρικό Πίνακα Ανακοινώσεων στην είσοδο της υπηρεσίας, όπου μπορεί να τη δει το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων. Για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Σ.Δ.Α.Α. που πληρώνετε με την εισφορά σας, ούτε λόγος. Στην ιστοσελίδα του Σ.Δ.Α.Α. αντίθετα μπορείτε να δείτε την επιστολή της ΔΑΚΕ-ΣΔΑΑ στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία ανέβηκε ετεροχρονισμένα, μάλλον σε μια προσπάθεια να πολώσουν εκ νέου το κλίμα με την Ομοσπονδία, πιστοί στην κομματική γραμμή και στα συμφέροντα της παράταξης.

Συνάδελφοι, στην ανακοίνωση του Σ.Δ.Α.Α. για τη Γενική Συνέλευση, εκλείπει η ημερήσια διάταξη! Πάμε σε Γενική Συνέλευση χωρίς να ξέρουμε τι θα συζητήσουμε! Πρέπει να γίνει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση, αλλά εκκρεμεί και η σύγκληση Θεσμικής Γενικής Συνέλευσης που εσείς αποφασίσατε στη συνέλευση του Οκτωβρίου και το προεδρείο δείχνει να έχει ξεχάσει!

Συνάδελφοι, οι προτεραιότητες της ΔΑΚΕ ήταν πάντα μακρυά από το συμφέρον των εργαζομένων, γι' αυτό απαξιώνουν με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους τις θεσμικές διαδικασίες. Μην πέφτετε στην παγίδα τους. Τα προβλήματα τρέχουν και δεν θα σας τα λύσει κανένας. Υπάρχει δικαιολογημένη δυσαρέσκεια με το σύλλογο, αλλά η αποχή και η αδιαφορία δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα.

Απαντήστε με μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου