Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η «ανακοίνωση» του Δήμου Αθηναίων για τον τραυματισμό των συναδέλφων

10-12-2011: Εξήλθαν του νοσοκομείου οι δύο τραυματίες δημοτικοί αστυνομικοί

Επίθεση από ομάδα αγνώστων, δέχθηκαν στις 9 Δεκεμβρίου 2011 στις 19.30 , δύο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία επί της οδού Γρηγορίου Ε΄, στο κέντρο της Αθήνας. Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί διακομίσθηκαν, τραυματισμένοι, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, από όπου έλαβαν εξιτήριο το πρωί της 10ης Δεκεμβρίου 2011.

Ημερομηνία: Σάββατο, 10/12/2011 - 18:20

Σχόλιο Ε.Κ.Ε.Δ.Α.: Μία ανακοίνωση τεσσάρων γραμμών ήταν η αντίδραση της δημοτικής αρχής στο σοβαρό τραυματισμό των συναδέλφων. Τέσσερις γραμμές! Για το βανδαλισμένο όχημα πιο πολύ μελάνι χαράμισαν απ' ότι για τους συναδέλφους.
Στη σημερινή συνάντηση του συλλόγου με τον αντιδήμαρχο θέσαμε μεταξύ άλλων και το θέμα της ανακοίνωσης. Ο κ. Αβραντίνης συμφώνησε μαζί μας ότι η ανακοίνωση είναι απαράδεκτη. Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. αναρωτιέται: Σε άλλη παράταξη είναι αντιδήμαρχος ο κ. Αβραντίνης και άλλη δημοτική αρχή εκπροσωπεί το γραφείο τύπου του δήμου;
Οι συνάδελφοι πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τους ευχόμαστε περαστικά. Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. τους συμβούλεψε να ζητήσουν από το Τμήμα Προσωπικού να γίνει αναγγελία εργατικού ατυχήματος σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Προς ενημέρωσή σας, αναγγελία εργατικού ατυχήματος έχει γίνει μόνο σε δύο περιπτώσεις από το 2004 στην υπηρεσία μας. Σε αυτό το θέμα θα επανέρθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου