Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Άρση πολιτικής επιστράτευσης και επίταξης αποριμματοφόρων και υπηρεσιών οδηγών & εργατών

Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Β' 2370/ 25-10-11 η άρση της πολιτικής επιστράτευσης και της επίταξης των απορριμματοφόρων & φορτηγών, και των υπηρεσιών των οδηγών & εργατών καθαριότητας στην Αττική και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης,


Αριθμ. Υ 390       Άρση της πολιτικής κινητοποίησης των οδηγών των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών οχημάτων όλων των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Κορδελιού - Εύοσμου, Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Καλαμαριάς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και του συνόλου των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των ίδιων Δήμων, και εξουσιοδότηση Υπουργών και Περιφερειαρχών να προβούν σε άρση κάθε άλλου μέτρου που έχει ληφθεί στα πλαίσια της πολιτικής κινητοποίησης.
Αριθμ. 44989      Άρση της επίταξης των προσωπικών υπηρεσιών των οδηγών των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών οχημάτων όλων των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Κορδελιού - Εύοσμου, Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Καλαμαριάς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και του συνόλου των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των ίδιων Δήμων.

Αριθμ. 44990         Άρση της επίταξης της χρήσης των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών οχημάτων όλων των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Κορδελιού -Εύοσμου, Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Καλαμαριάς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Κατεβάστε το ΦΕΚ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου