Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Επίταξη 1.694 απορριμματοφόρων για να μαζέψουν τα σκουπίδια

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011, 22:26

Με αφορμή την απόφαση για την πολιτική κινητοποίηση των οδηγών απορριμματοφόρων οχημάτων και φορτηγών των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, υπογραμμίζει:
«Η διαδικασία της πολιτικής κινητοποίησης είναι μια διαδικασία που προβλέπεται στο νόμο. Είναι απόφαση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να υλοποιήσουμε.

Η αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής εξαντλείται στην υλοποίηση της διαδικασίας επίδοσης των φύλλων επίταξης στους Δήμους.

Θέλω να υπογραμμίσω πως εδώ και 5 ημέρες καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μαζευτούν τα απορρίμματα. Εκκλήσεις στους υπευθύνους για διάλογο, πρωτοβουλίες, αποκομιδή απορριμμάτων από ευαίσθητους χώρους, όπως σχολεία και νοσοκομεία. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι άλλο τα δικαιώματα των εργαζομένων και άλλο η ζωή και η υγεία 5 εκατ. πολιτών.

Επαναλαμβάνω την έκκληση που κάνω από την πρώτη στιγμή, να επικρατήσει ο κοινός νους προς όφελος της κοινωνικής συνοχής».

Οι Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών της Περιφέρειας Αττικής, μετά την σχετική απόφαση του Πρωθυπουργού και την κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, εξέδωσαν 1.694 φύλλα επίταξης απορριμματοφόρων οχημάτων, τα οποία μέσω των κατά τόπους αστυνομικών υπηρεσιών επιδίδονται στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου