Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Δελτίο τύπου συμβασιούχων ΔΑΕΜ Δήμου Αθηναίων

Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου των συμβασιούχων στη ΔΑΕΜ. Το αναδημοσιεύουμε, αν και έχουμε κάποιες αντιρρήσεις για τις ευθύνες που καταλογίζονται.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΑΕΜ - ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Εμείς οι συμβασιούχοι της Επιχείρησης Μηχανογράφησης του Δήμου Αθηναίων (ΔΑΕΜ) θα θέλαμε μέσω των ηλεκτρονικών μέσων ενημερώσεως να ακουστούμε, μπροστά στην κατάφορη αδικία που εκδηλώνεται εις βάρος μας και ενωπίων του εφιάλτη της ανεργίας που ήδη αντιμετωπίζουμε.

Είμαστε οι συμβασιούχοι διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου της Αθήνας και επανδρώνουμε νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου, όπως το Ληξιαρχείο, Δημοτολόγιο, Δημοτική αστυνομία, Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων, Ο.Α.Κ.Π, Κέντρο Αλλοδαπών, Διεύθυνση Ταμιακής, Διεύθυνση Αδειών Καταστημάτων, Διεύθυνση Προσωπικού, 1595 - Υπηρεσία γραμμή του Δημότη, κλπ.

Σε όλες αυτές της υπηρεσίες έχουμε πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική μηχανογράφηση τους χωρίς να έχουμε ούτε κατά διάννοια τις παροχές και τα επιδόματα των μονίμων συναδέλφων μας. Δουλεύοντας χωρίς δώρα, χωρίς άδειες πάντοτε όμως με το αίσθημα του καθήκοντος και των ευθυνών που έχει η θέση μας.

Η αναλγησία και οι ενέργειες της δημοτικής αρχής του κ. Καμίνη μας έχει οδηγήσει στην ανεργία από την πρώτη Ιουλίου του έτους, αφού σύμφωνα με την επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου δεν θεωρούμαστε "απαραίτητοι" για την εύρυθμή λειτουργία του Δήμου, παρόλο που πολλές υπηρεσίες ήδη υπολειτουργούν η έχουν κλείσει και οι δημότες βρίσκουν μπροστά τους τεράστιες ουρές για να εξυπηρετηθούν.
Στην ίδια κατάσταση με εμάς βρίσκονται και διοικητικοί υπάλληλοι από όλες τις διευθύνσεις του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και οι Γεωπόνοι της διεύθυνσης κηποτεχνίας και πρασίνου.

Οδηγούμαστε στην οικονομική εξαθλίωση έχοντας πίσω μας τις οικογένειές μας να συντηρήσουμε και πλήθος υποχρεώσεων.

Θέτουμε την δημοτική αρχή προ των ευθυνών της! Καλούμε προς εξεύρευση λύσης το συντομότερο στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και την ενημερώνουμε οτι θα βρεθεί αντιμέτωπη με πλήθος κινητοποιήσεων από το σύνολο των συμβασιούχων του δήμου που και αυτοί όπως εμείς βρίσκονται προ των πυλών της εκδίωξης τους από τον Δήμο Αθηναίων.

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΔΑΕΜ - ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου